22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

COOKBOOK’DA FARKLI LEZZETLER

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel içerisinde bulunan Cook Book Restaurant, her ay farklı lezzetlerle, misafirlerine dünya mutfağını sunmaya devam ederken, Haziran ayı süprizi olarak Mantar Lezzetlerini menüsüne ekliyor

COOKBOOK’DA FARKLI LEZZETLER

01 Haziran 2010 / 14:41

TURİZMİN SESİ


Marmara denizi manzarası ile sahil otellerinin incisi Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'de Türk ve dünya mutfağının modern sunumunun yapıldığı ana restaurant Cookbook, Haziran ayında çok özel bir lezzet ile misafirlerinin karşısına çıkıyor.

Protein ve demir açısından son derece zengin olan mantarın çeşitleri kullanılarak hazırlanmış uluslararası yemeklerden oluşan yeni menüsü ile Cookbook Restaurant, misafirlerine unutulmaz lezzetler sunuyor. Cappucchino Dağ Mantarları Çorbası, Porcini Mantarlı Ev Yapımı “Gnocchi”, Morel Mantarlı Dana Tournedo gibi özel tatlar menüde bulunan isimler arasında yeralıyor.

Haziran ayı boyunca hergün Cookbook Restaurant'ta set menü olarak servis edilecek ve menüyü tamamlayıcı olarak isteyenlere şarap servisinin yapılacağı enfes Mantar Lezzetleri kişibaşı fiyatı kdv dahil 80TL.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.