22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CORNELİA GOLF CLUB SEZONU AÇTI

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa'nın27 delikli Nick Faldo imzalı muhteşem golf sahası sonbaharın gelişiyle birlikte golf sporu tutkunlarını ağırlamaya başladı

CORNELİA GOLF CLUB SEZONU AÇTI

29 Eylül 2009 / 16:10

TURİZMİN SESİ


KALİTESİ ispatlanmış eşsiz hizmetini golf severlerle buluşturan Cornelia Diamond, bulunmaz bir tatil vadediyor. Cornelia Golf Club'ta açılan David Leadbetter Golf Academy(DLGA) ise, golf tekniğini geliştirmek ve golf öğrenmek isteyenleri golf sahaları için hazırlıyor.

Antalya Belek'te 1450 dönüm üzerine kurulan Cornelia Golf Sahası dünyaca ünlü Nick Faldo'nun imzasını taşıyor. 27 çukurlu, uluslararası bir golf sahası olma özelliği ile beğeni toplayan saha, birçok turnuvaya ev sahipliği yapma özelliğiyle de dikkat çekiyor. Golf sporunun gelişimi için uzun soluklu çalışmalar yapan Nick Faldo, sahanın mimarlığını üstlenirken, ünlü ismin imza attığı saha pek çok golfçünün ilgisini çekiyor.

Cornelia Golf Club bünyesi içerisinde açılan David Leadbetter Golf Academy (DLGA) ise gol öğrenmek ve tekniğini geliştirmek isteyen sporcular için bulunmaz bir imkan. Cornelia Diamond Golf Resort&Spa ve Cornelia Golf Club Türkiye'deki İlk Leadbetter Golf Academy İşletmesini üstlenirken golf sporunun yaygınlaşması için önemli bir adım atıyor. Dünyaca ünlü golf sporcularından aldıkları eğitimleri David Leadbetter Golf Academy'e gelen spor severlere öğreten eğitmenler, golf konusundaki ustalıklarını aktarıyorlar.

Dünyada üst düzey ders eğitimi ve araç gereçleriyle büyük bir ağa sahip olan David Leadbetter Academy, Avrupa, Amerika ve Asya'da olmak üzere üç kıtada yer alan şubeleriyle golfü büyük kitlelere tanıtma ve öğretme çabasıyla hareket ediyor. Teorik ve felsefi ders tekniklerini, herkesin ve her yaş grubunun rahatca anlayacağı bir dille öğreten David Leadbetter Academy, Antalya Belek'te yer alan Cornelia Golf Club'ta birçok golf tutkunuyla buluşuyor.

Sonbaharın gelişiyle alternatif tatil arayışlarına girenler için fıstık ağaçlarıyla çevrili, doğal alanı en fazla korunmuş golf sahası olan Nick Faldo Golf Course'da enerji dolu bir tatilin tadını çıkaracak.
Cornelia Golf Club Hakkında; Antalya Belek'te 1450 dönüm üzerine kurulan Cornelia Golf Sahası dünyaca ünlü oyuncu Nick Faldo'nun imzasını taşıyor. Faldo'nun mimarlığını yaptığı saha; 27 çukurlu, uluslararası bir golf sahası olma özelliğini taşıyor.

Golf sporunun gelişimi için uzun soluklu çalışmalar yapan Nick Faldo, Cornelia Golf Club Sahası'nın fıstık ağaçları ve kumu ile ender rastlanan yapıda olduğunu belirtirken keyifli ama bir o kadar da zorlu bir saha hazırladığını ifade ediyor. Yaşam alanlarının korunmasına önem vererek sahayı hazırlayan Faldo, böylece keyifli bir mekana da imza atıyor. Saha içinde birçok hayvanın doğal yaşam alanı korunurken golfçüler doğayla iç içe spor yapmanın keyfini çıkarıyor.

Cornelia Golf Club bünyesi içerisinde açılan David Leadbetter Golf Academy (DLGA) ise golf öğrenmeyi çok daha kolay hale getiriyor. Cornelia De Luxe Resort ve Cornelia Golf Club Türkiye'deki ilk David Leadbetter Golf Academy işletmesini üstlenirken golf sporunun yaygınlaşması için önemli bir adım atıyor. Dünyaca ünlü golf sporcularından aldıkları eğitimleri David Leadbetter Golf Academy'e gelen sporseverlere öğreten eğitmenler, golf konusundaki ustalıklarını aktarıyor.
www.corneliagolfresort.com  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.