22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CORNELİA KAHRAMANLIK ÖDÜLÜ ALDI

Cornelia De Luxe Resort Hotel, uluslar arası hayvan hakları derneği PETA tarafından kahramanlık ödülü ile onurlandırıldı

CORNELİA KAHRAMANLIK ÖDÜLÜ ALDI

23 Mayıs 2011 / 19:54

TURİZMİN SESİ
ŞEHİR merkezine 30 km uzaklıkta, Antalya'nın en gözde tatil beldesi Belek'te yer alan Cornelia De Luxe Resort Hotel, hayvan haklarına verdiği önem, hayvanlar için yaptığı olumlu işler dolayısıyla uluslar arası hayvan hakları derneği PETA tarafından “Hayvanlar İçin Kahramanlık Yapanlar Plaketi” ile ödüllendirildi. Cornelia De Luxe bünyesinde geçtiğimiz günlerde kedilerin barınması ve yiyecek temini için bir Kedi Evi açıldı. Açılışa PETA Almanya müdürü Julia Engelbrecht katılarak, Cornelia De Luxe Hotel Genel Müdürü Hakan Duran'a plaketi ve şükran mektubunu sundu.

Engelbrecht, otelin hayvan dostlarıyla işbirliği içinde yaptığı çalışmaları överek, “Hayvan hakları konusunda yaptığınız çalışmaların turizm sektörüne örnek olmasını diliyoruz. Dileriz ki, sizi takip eden başka turistik işletmelerle hayvanlara acısız ve azapsız bir dünya sunulmuş olur. Hayvanlar için göstermiş olduğunuz bu iyi niyetli ve büyük girişimlerden dolayı sizlere tekrar teşekkür ederim” dedi. Otel Müdürü Hakan Duran da hayvan haklarına ve çevreye duyarlı yaklaşımı ilke edinen Cornelia De Luxe Resort Hotel'in bu konularda örnek olmaya devam edeceğini belirtti.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.