22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CORNELİA RUSYA’DA EN İYİ OTEL SEÇİLDİ

Düşlerinizin ölçüsünü genişleten, kaliteli hizmeti ile yılın her dönemini eğlenceli bir tatile dönüştüren Cornelia Hotels Golf&Spa tesislerine Rusya'dan ödül yağdı

CORNELİA RUSYA’DA EN İYİ OTEL SEÇİLDİ

12 Nisan 2011 / 17:58

TURİZMİN SESİ


ANTALYA Belek bölgesinin turizm cenneti Cornelia Hotels Golf&Spa, Rusya tarafından en iyi oteller olarak seçildi. Rusya Seyahat Ödülleri'nde (Russian Travel Awards) Cornelia De Luxe Resort, 'En İyi Resort Hotel' ve Cornelia Diamond Golf Resort&Spa 'En İyi Golf Resort Oteli' oldu. Geçtiğimiz günlerde Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılan tören ile ödüller sahiplerine verildi. Moskova'daki törende ödülü Cornelia Hotels Golf&Spa adına Cornelia Diamond Genel Müdürü Zafer Alkaya kucakladı.
Rusya Seyahat Ödülleri uluslar arası lüks turizm pazarındaki kusursuz hizmeti ve yenilikçiliği ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Ödüller internet üzerinden yapılan oylama ile veriliyor. Sektörün önde gelenleri ve 100 bin'den fazla Rus turist tarafından oylama gerçekleştiriliyor. Her aday form doldurarak başvuru yapıyor ve aday olduğu 3 kategoriyi belirliyor. Cornelia Hotels Golf&Spa'nın her iki oteliyle de Rusya'dan en prestijli ödülleri toplaması Cornelia kalitesini ve farklılığını bir kez daha kanıtladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.