23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

COŞKUN SABAH KEMER'DE COŞTURDU

Bayramın son günü Rose Residence Beach Otel'de sahne alan ünlü sanatçı Coşkun Sabah, konuklara tam bir bayram keyfi yaşattı

COŞKUN SABAH KEMER'DE COŞTURDU

20 Kasım 2010 / 18:48

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER


Kemer'de bulunan ve 12 ay açık olan Rose Residence Beach Otel'de de Kurban Bayramı nedeniyle ''Kurban Bayramına Özel ''bir program hazırlandı. 13 Kasım ile 20 Kasım 2010 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerin yer aldığı Rose Residence Beach Otel'de bayramın son günü Coşkun Sabah sahne aldı. 9 günlük bayram tatili nedeniyle Kemer Rose Residence Beach oteli tercih eden misafirler kendileri için hazırlanan program ve güzel havaların da etkisi ile unutulmaz bir bayram keyfi yaşadılar.

Rose Hotels Genel Koordintörü Yeliz Gül Ege 9 günlük tatil ile hareketli bir dönem geçirdiklerine dikkat çekerek, “ Havaların iyi oluşu ve bayramın sezon arkasına denk gelmesi birçok tesisin geç kapanmasına neden oldu. Tesislerin %80 doluluklarını sadece iç Pazar oluşturduğunu düşünürsek; iç pazarda talep gayet iyiydi. Halkımız bu bayram tatilinin birleştirilmesini çok iyi kullandı. Dilerim, her zaman her tatil böyle olur. ” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.