22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CRATOS PREMIUM HOTEL’DE BÜYÜK FİNAL

Uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaparak KKTC'nin tanıtımına büyük katkı sağlayan Cratos Premium Hotel, dün akşam Miss Globe International Güzellik Yarışması'nın Büyük Finali'ne ev sahipliği yaptı

CRATOS PREMIUM HOTEL’DE BÜYÜK FİNAL

29 Aralık 2010 / 00:03

TURİZMİN SESİ


Hotel'in Nobel Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyon büyük ilgi gördü. Dünyanın sayılı organizasyonlarından biri olan ve bu sene 86.'sı düzenlenen Miss Globe International Güzellik Yarışması'na, bir süredir Cratos Premium Hotel'de kampa alınan 42 ülkenin, 42 güzel kızı katıldı. Güzellerin geleneksel kıyafetlerini giyerek podyuma çıkmaları, renkli bir görselliğin yanı sıra 42 ülkenin aynı anda aynı platformda buluşmasına tanıklık etti.

Sunuculuğunu Müjdat Kavas ve Ece Filiz'in üstlendiği gecenin ilerleyen saatlerinde Serdar Ortaç'ın sahneye çıkıp sunuculuk yapması geceye renk kattı. Yarışmanın jüri üyeliğini ise Murat Bozoğlu, Kemal Bozoğlu, İsmail Abidin, Kenan Erçetingöz, Süreyya Yalçın, Serdar Ortaç, Neslihan Paker, Alphan Uz, Orhan Üstündağ, Bora Manyera, Ömer Gümüş, Evren Dörterler , Salvo Bahar, Melih Ruso ,Turgut Hacı Ali, Gökçe İbrahimiye, Tayfun Rodoplu, Şeniz Eden, Veysel Nebi Gülserin yaptı. İlk 15'e giren güzellerin arasından büyük bir titizlik ile yapılan elemelerde, 1.'liği İspanya'dan katılan Fe Solis Duran, 2.'liği Rusya'dan Anna Botova, 3.'lüğü Venezuella'dan Laura Contreras aldı. 26 kiloluk kostümü ile dikkat çeken Brezilyalı güzel Monique Pais , en iyi kostüm kategorisinde ödül alırken, kamp sonunda arkadaşları tarafından seçilen Bulgaristan güzeli Gyulsim IIhan Ali arkadaşlık ödülünü aldı. Türkiye güzeli Fulya Sever ise Miss Cosmopolitan seçilirken, Belarus'tan katılan arkadaşı Sofya Dementeyeva en iyi model ödülünü almaya hak kazandı. Taylandlı güzel Nuengnech Chantree Cratos Premium Hotel Golden Girl güzeli seçildi ve ödülünü Boz Grup Yönetim Kurulu Başkanvekili Murat Bozoğlu'ndan aldı. Miss All National Güzeli ise Çin'den katılan Zhong Xi seçildi. Daha önce Avrupa Halk jürisi tarafından seçilen Bahar Kolkıran da ödülünü bu görkemli yarışmada aldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.