22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CRATOS TANITIMLARA DEVAM EDİYOR

Cratos Premium, bu kez Miss Globe International Güzellik Yarışması'nın Büyük Finali'ne ev sahipliği yapıyor

CRATOS TANITIMLARA DEVAM EDİYOR

26 Aralık 2010 / 10:34

TURİZMİN SESİ


Cratos Premium, KKTC'nin tanıtımına yönelik olarak başlattığı girişimlere hız kesmeden devam ediyor. Dünya starlarını ağırlayarak, pek çok ülkede, web sitelerine KKTC'nin girişini sağlayan Cratos Premium, bu kez Miss Globe International Güzellik Yarışması'nın Büyük Finali'ne ev sahipliği yapıyor. Dünyanın üç büyük organizasyonundan biri olan Miss Globe Güzellik Yarışması'na bu yıl, 48 ülkenin, en güzel 48 genç kızı katılıyor ve büyük final 26 Aralık tarihinde, saat 20.00'de Cratos Premium da gerçekleşiyor.

Kuzey Kıbrıs Halkı'nın ücretsiz olarak davet edildiği Miss Globe Güzellik Yarışması Büyük Finali'nde görev yapacak olan Jüri sır gibi saklanıyor. Büyük Finali izlemeye gelenler, sadece dünyanın en güzel genç kızlarının kıyasıya rekabetini izlemekle kalmayıp, Cratos Premium'un gece için özel olarak hazırladığı sürprizlerle yine sıra dışı bir etkinlik yaşayacaklar.

Miss Globe Güzellik Yarışması
Miss Globe Güzellik Yarışması, ilk defa 1925 yılında İstanbul Beyoğlu Emek Sinemasında düzenlenmiş olup, Miss Globe ünvanı tarihi süreç içinde yolculuğuna, Amerika Birleşik Devletleri'nde ara vermeden devam ederek bir dünya markası haline gelmiştir. Miss Globe International Güzellik Yarışması, 85 yıldır başarıyla sürdürülmektedir.1988 yılında Bodrum'da düzenlenen Miss Globe International Finali, Türk turizminin tanıtımında önemli bir dönüm noktası olarak kabul edilmektedir.
Miss Globe International 2010 dünya finaline davet gönderen 110 ülkeden 87 ülke yarışmaya aday adayı olarak davet edilmiş olup, yarı final elemesine tabi tutulan ülkeler arasından kriterlere uyan 42 ülke Miss Globe International Grand finale katılmayı hak etmiştir. Adaylar, CRATOS PREMIUM HOTEL sorumluluğunda eğitim kampına başlamıştır. Büyük final, 26 Aralık Pazar akşamı saat 20:00'de gerçekleşecektir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.