22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CROWNE PLAZA İSTANBUL ORYAPARK

Crowne Plaza Oryapark, iş dünyasının gözdesi Ümraniye’de, uluslararası firmaların merkezlerine yürüme mesafesindeki 5 yıldızlı otelini hizmete açtı

Crowne Plaza İstanbul Oryapark

17 Nisan 2015 / 20:43

TURİZMİN SESİ

Otel misafirlerinin ihtiyaçlarını önceden sezmek ve karşılamak  üzerine odaklanmış ekibiyle, Asya yakası otelciliğine yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Şaşırtıcı, mükemmel, akıllıca, rahat, trend, iş seyahatleri için ideal;  ifadeleri  otelde konaklayan misafirlerin yorumları arasında.
 
Crowne Plaza Oryapark, iş dünyasının gözdesi Ümraniye’de, uluslararası firmaların merkezlerine yürüme mesafesindeki  5 yıldızlı otelini hizmete açtı. Otel misafirlerinin ihtiyaçlarını önceden sezmek ve karşılamak  üzerine odaklanmış ekibiyle, Asya yakası otelciliğine yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Şaşırtıcı, mükemmel, akıllıca, rahat, trend, iş seyahatleri için ideal;  ifadeleri  otelde konaklayan misafirlerin yorumları arasında.
 
Crowne Plaza Oryapark, ilham veren toplantılar için dizayn edilen, gün ışığı alan 14 adet  toplantı salonu, geniş camlı ferah odaları, otopark sorununu ortadan kaldıran ücretsiz otoparkı, ücretsiz hızlı internet hizmeti, Spagoa’sı ve lezzetli yemekleri  ile misafirlerinin,  toplantılarında başarılı olmaları  için gerekli olan her türlü detayı düşünmüş.
 
Otel, aynı zamanda   hafta sonu İstanbul’un  karmaşasından uzaklaşmak isteyenler için de ideal bir seçenek. Misafirler, beş yıldızlı bir otelde konaklayıp kısa sürede ulaşabilecekleri İstanbul’un oksijen depoları olan  Polonezköy, Şile, Ömerli ve Riva’ da ata binebilir, atv turlarına katılabilir ya da kano yapıp ardından otelin spasında günün yorgunluğunu atabilirler.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.