22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CRUİSE TURLA TARİHE YOLCULUK!

STH Turizm mutlaka görülmesi gereken kentler listesinin değişmezlerinden Berlin Stockholm, Helsinki, St.Petersburg , Talinn, Kopenhag ve Amsterdam’da tatil severleri doğa, kültür, sanat ve tarih içinde bir yolculuğa çağırıyor

CRUİSE TURLA TARİHE YOLCULUK!

12 Haziran 2013 / 10:02

TURİZMİN SESİ

On üç günlük cruise turu ile yedi kente yapılacak olan bu  yolculuğa profesyonel rehberler eşlik ediyor. Otel konforunda, tam pansiyon konaklama şeklindeki gemi programı, 7 Temmuz’da Amsterdam’dan demir alarak başlıyor. Amsterdam’da gerçekleştirilecek şehir tanıtım turunu Dam Meydanı’ndan Rembrant bölgesine geçiş izliyor.  Ardından izlenecek rotayı turistlerin en çok ilgisini çeken 368 metre yüksekliğindeki TV Kulesi, Alexanderplatz, St. Nicholas, Konser Merkezi ile birlikte Gendarmenmarkt, Bergama Müzesi, tren istasyonu, Potsdamer Platz Meydanı’yla Berlin takip edecek. Şehir tanıtım turuna çıkılacak olan Helsinki’de, Helsinki Katedrali, Rus Ortodoks Kilisesi, Finlandiya Parlamento Binası, Balık Pazarı ve Olimpiyat Stadı görülüyor.

Rusya’nın Avrupa’ya açılan penceresi St.Petersburg’ta Nevski Caddesi,  Isaac Katedrali, muhteşem cephesi ile Amirallik Binası, şair Puşkin`in heykelinin süslediği Sanatçılar Meydanı, devrimin simgesi Aurora Gemisi ve 70km.’lik ünlü Neva Nehri görülecek yerlerdendir.Unesco tarafından Dünya Mirası Listesi’ne alınmış St.Petersburg gezisini Finlandiya Körfezi’nde bulunan, Petergoff Turu izliyor. Son olarak  Orta Çağ’dan bu yana Danimarka tarih ve kültürüne dair her şeyin bulunabileceği , adeta bir açık hava müzesi şehri Kopenhag izliyor. 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.