22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

CÜNEYT ASAN GASTRONOMİST 2017’DEKİ ŞOVUYLA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ!

Gastronomist 2017'de, “Etin profesörü” olarak bilinen Cüneyt Asan, yaptığı et pişirme show’u ile etkinliğin ilgi odağı oldu

Cüneyt Asan Gastronomist 2017’deki şovuyla yoğun ilgi gördü!

25 Eylül 2017 Pazartesi 10:51

TURİZMİN SESİ


Dünya mutfaklarının kıtalararası katılımlar ile temsil edildiği Gastronomist 2017, 21 Eylül Perşembe günü başladı. Sultanahmet Meydanı’nda başlayan Gastronomi Festivali’nde Günaydın’ın kurucu ortaklarından “Etin profesörü” olarak bilinen Cüneyt Asan, dünyaca ünlü İtalyan kasap Dario Cecchini ve ünü kıtaları aşmış Brezilyalı et ustası Andre Lima de Luca ile birlikte muhteşem bir şova imza attı. 

cuneyt-asan,.jpgBu özel şov için Türkiye’de ilk defa kurulan 5 x 5 m büyüklüğünde bir odun fırınında et pişiren, Günaydın’ın kurucu ortaklarından Cüneyt Asan; etkinlikte ilgi odağı oldu. “Etin profesörü” Cüneyt Asan festivalle Türkiye’yi ve Türk mutfağını tanıtmayı amaçladıklarını belirterek; “Her ülkenin kendine özel pişirme teknikleri bulunuyor ve burada her şef kendi ülkesinin mutfak metotlarını kullanıyor. ‘Et ettir’ diye düşünmemek gerekir, Et; kalitesiyle, beslenmesiyle, kesimiyle ve pişirilmesiyle farklılıklar gösterir.” diyerek et tüketimi konusunda da dikkat edilmesi gerekenlere de değindi. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.