22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

D-MARİN YAZA MERHABA DEDİ

D-Marin Marinalar Grubu marinalarından D-Marin Göcek Marina, yaz dönemine Klazz Brothers ile keyifli bir başlangıç yaptı

D-MARİN YAZA MERHABA DEDİ

20 Mayıs 2012 / 21:13

TURİZMİN SESİ


HABER MERKEZİDoğuş Grubu bünyesinde 2010 yılından beri faaliyetlerini sürdüren, D-Marin Marinalar Grubu marinalarından D-Marin Göcek Marina, yaz dönemine Klazz Brothers ile keyifli bir başlangıç yaptı.Doğuş Grubu'nun uluslararası kalite anlayışıyla yatçılara bölgedeki en kapsamlı hizmeti sunan D-Marin Göcek Marina, D-Marin Resort Göcek ile ortak gerçekleştirdiği 'Yaza Merhaba' etkinliğinde dünyaca ünlü Alman caz grubu Klazz Brothers'ı ağırladı. Klasik müzik eserlerini Küba ezgileriyle harmanlayan Klazz Brothers'ın eşsiz ritimlerinin Göcek rüzgarına karıştığı etkinlikte, 13. AUDI Göcek Yarış Haftası yarışmacıları, Doğuş Grubu yöneticileri ve davetli isimler hazır bulundu.

Doğuş Grubu bünyesindeki D-Marin Marinalar Grubu zincirinin bir parçası olarak 2010 yılından beri, Türkiye'nin en önemli yatçılık rotalarının merkezi Göcek'te hizmet veren D-Marin Göcek Marina, renkli bir organizasyonla yaza merhaba dedi. Klasik müzik eserlerini Küba ezgileriyle harmanlayarak eşsiz ritimler yaratan dünyaca ünlü Alman caz grubu Klazz Brothers, D-Marin Göcek Marina ve yenilenen yüzüyle konuklarını ağırlamaya başlayan D-Marin Resort Göcek'in birlikte gerçekleştirdiği 'Yaza Merhaba' etkinliği kapsamında unutulmaz bir konser verdi.

Göcek Yat Kulübü tarafından 13. AUDI Göcek Yarış Haftası galibine 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası'nın takdim edilmesinin ardından sahneye çıkan Klazz Brothers, davetlilere hareketli saatler yaşattı. Doğuş Grubu kalite anlayışıyla marinacılık ve konaklamada, konuklarına bölgedeki en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen D-Marin Göcek Marina ve D-Marin Resort Göcek tarafından düzenlenen etkinlikte, 13. AUDI Göcek Yarış Haftası yarışmacıları, Doğuş Grubu yöneticileri ve davetli isimler keyifli bir gece geçirme imkanı buldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.