23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DAHİLL İSTANBUL’DA SEVGİLİLER GÜNÜ

Dahill İstanbul'da keman&gitar eşliğinde romantik bir akşam yemeği sevgilileri bekliyor

DAHİLL İSTANBUL’DA SEVGİLİLER GÜNÜ

20 Ocak 2010 / 16:13

TURİZMİN SESİ


Dahill İstanbul, mum ışığında çok özel ve romantik bir sevgililer günü yaşamak isteyen çiftlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Dahill İstanbul, büyülü Boğaz manzarası eşliğinde, nefis şampanya kokteyllerinin ardından kusursuz bir akşam yemeğini sevgililerle buluşturuyor.

Yıldız Parkı'nın yeşillikler içerisindeki romantik atmosferi, eşsiz gökyüzü ve ay manzarası eşliğinde Dahill İstanbul, aşkın doruklarda yaşanacağı bir sevgililer günü'ne hazırlanıyor. Bu özel gecenin romantizmini mum ışığında keman&gitar ve tüm zamanların en beğenilen aşk şarkıları tamamlıyor.

Sevginin, aşkın, özel duyguların paylaşıldığı ve yaşandığı bu özel gecede Dahill İstanbul, sevenlere çok romantik bir kutlama programı hazırlıyor. Dahill İstanbul'un muhteşem manzarası eşliğinde teras alanında sevgililer gününe özel olarak hazırlanan gece 19.30'da Hoş geldiniz kokteyl'i ile başlıyor. Ardından keman ve gitar tınıları eşliğindeki aşk şarkıları ile sevgililere özel hazırlanan mönü bütün gece boyunca devam ediyor.

Aşk şarkılarının dillerde söyleneceği sevgililer günü'nde Dahill İstanbul'un şeflerinin özel olarak hazırladığı 14 Şubat mönüsü ise gecenin anlamını artırıyor. Özellikle bayanlar için oluşturulan “Bresola Gülleri”, erkekler için “Kalifornia Biberli Karides” ve daha birçok lezzet seçenekleri ardından sunulacak çikolata baıleys ve muss ile damaklar şenleniyor.

Ayrıca damak tadınızla aşkınızın birleşeceği bu özel gecede Dahill İstanbul, gecenin ilerleyen saatlerinde sürpriz çekilişlerle bir çifte Kapadokya Derviş Cave House'da iki gece konaklama ve Kapadokya Voyager balondan uçuş armağan ederek, gecelerini unutulmaz kılıyor.

Muhteşem Boğaz manzarası ile romantizmi doruklara taşıyacak olan Dahill İstanbul, gecenin sonunda teras alanında keman, aşk ve sıcak şarap eşliğinde çikolataya batırılmış çilek ikramı ile sevenleri uğurluyor.

İstanbul'un en özel mekânlarından Dahill İstanbul'da, şampanya ve mum ışıkları eşliğinde nefis bir sevgililer günü geçirmenin kişi başı fiyatı ise 115 TL…

Kaliteli servis anlayışını, birbirinden lezzetleri tatları ve romantizmi yaşayacağınız bir sevgililer günü için Dahill İstanbul kapılarını sevenler için açıyor.

Sevgililer Günü Mönüsü
BRESOLA GÜLLERİ
Akdeniz Yeşillikleri, Kırma Zeytin, Boccoccuni Peynir, Fesleğen ve Balsamik Çektirmesi

(Bayanlar İçin)
KALİFORNİA BİBERLİ KARİDES
Hindistan Cevizli Karnabahar Püresi
(Erkekler İçin)
&
BAL KABAKLI VE KEÇİ PEYNİRLİ RAVİOL
Ekşi Elma ve Kremalı Peynir Sos
&
LİMON SORBE
Şampanya ile
&
FİLLET VALDOSTANA
Dağ Mantarlı Bonfile, Üzerinde Eritilmiş Mozzarella, Marsala Sos
&
ÇİKOLATA VE BAILEYS MUSS
Passion Fruit Sos
Limitsiz Yerli İçki
Rezervasyon: 0212 227 49 28 / www.dahillistanbul.com  

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.