23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DAKAR RALLİSİNE EDOX DESTEĞİ

Dünyanın en zorlu motor sporu yarışının rekor derecelerini İsviçreli Edox belirleyecek

DAKAR RALLİSİNE EDOX  DESTEĞİ

01 Aralık 2011 / 17:34

TURİZMİN SESİ


1979 yılından bu yana düzenlenen Dakar Rallisi, tartışmasız dünyanın en zorlu motor sporları organizasyonu. Her yıl otomobil, motosiklet, kamyon, dört tekerlekli motosiklet olmak üzere 600'den fazla katılımcının yarıştığı Dakar Rallisi bu yıl köklü değişikliklere imza attı. İlk kez Afrika'nın dışına çıkacak olan Dakar Rallisi, 1 Ocak 2012 ile 15 Ocak 2012 Arjantin, Peru ve Şili'de düzenlenecek.

Dakar Rallisi'nin yenilenen konseptine en önemli destek İsviçre'nin ünlü saat üreticisi Edox'tan geldi. Spor yarışmalarında zaman tutucu denildiği zaman akla ilk gelen Edox'dur. Edox şimdi sınırları zorlayan Dakar Rallisi'nin resmi zaman tutucusu olma görevini üstlendi. Dakar Ralli Şampiyonası ile birçok ortak noktası olan EDOX dayanıklılık,teknik,sürüş gelişimi ve mükemmelliği ile buluşan özel limitli Dakar koleksiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bir motor sporları tutkunu olan Edox aynı zamanda Dünya Ralli Şampiyonası ve Dünya offshore Şampiyonası'nın da resmi zaman tutucusu ve sponsoru...

Edox'un Türkiye distribütörü MEY SAAT yönetim kurulu başkanı . FATİH YAMAN yaptığı açıklamada : Kendileri için bu ortaklığın gurur verici olduğunu dile getirdi. Bu ortaklık EDOX 'un başarısını ve kalitesini taçlandırmıştır.DAKAR Rallisi'nin 2012-14 takviminin resmi zaman tutucusu olacakları için heyecanlı olduklarını belirten,YAMAN "Dünya çapında 1 milyar insanın takip ettiği bir spor olayına destek vermekten ötürü çok mutluyuz. Dakar Rallisi için tasarlayacağımız saatlerimizin tıpkı WRC ve Class 1 koleksiyonlarımız gibi fenomen haline geleceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Dakar Rallisi yöneticisi Etienne Lavigne,Dakar Rallisi'nin dayanıklılık, sürüş tekniği ve mükemmellik özelliklerini bünyesinde barındıran Edox saatlerinin sponsorluğundan memnuniyet duyduklarını belirtirken "Edox'un Dakar Ralli Yarışmaları için önümüzdeki 3 yıl resmi zaman tutucusu olacağından dolayı çok mutluyuz. Edox'un ürünlerindeki kalitesi ve hem Dünya Ralli Şampiyonası hem de motorlu su sporlarındaki deneyimi Dakar Ralli Yarışmaları için büyük bir fayda sağlayacak." dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.