22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DAY TOURS'UN 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

İstanbul Boğazı'nın büyüleyici manzarası eşliğinde, Day Tours'un 10. yıl dönümü kutlamaları, Küba'nın zengin kültürünü ve coşkusunu İstanbul'un kalbine taşıdı

Day Tours'un 10. Yıl Dönümünü Kutladı

06 Eylül 2024 Cuma 01:13

TURİZMİN SESİ


Meşhur Küba romu ve eşsiz purolarının yanı sıra, Kübalı dansçılar ve müzisyenlerin performanslarıyla renklenen bu özel gece, özel davetlilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Day Tours'un kurucusu Altuğ Uğurola, 2017 yılında başladıkları bu yolculuğun, Türkiye ve Küba arasında köprü kurarak, iki ülke arasındaki turistik ve kültürel alışverişi artırmayı hedeflediğini belirtti.

day-toursun-kurucusu-altug-ugurola.jpg

Türk Hava Yolları'nın artan seferleri sayesinde, Küba'ya olan erişimin kolaylaştığını ve bu sayede Küba'nın muhteşem destinasyonlarını daha fazla kişiye tanıtma fırsatı bulduklarını ifade etti.

day-toursun-kurucusu-altug-ugurola-001.jpgUğurola, Day Tours ekibine ve geceyi onurlandıran Küba heyetine teşekkürlerini sunarken, bu başarının arkasında müşterilerin ve destekçilerin büyük rolü olduğunu vurguladı. Ayrıca, iş konuşmalarını bir kenara bırakarak, Küba müzikleriyle dolu bir gece geçireceklerini ve iş görüşmelerini GlobeMeets'te gerçekleştireceklerini söyledi.

kuba-istanbul-konsolosu-raul-ernesto-madrigal-cardenas.jpg

Küba İstanbul Konsolosu Raúl Ernesto Madrıgal Cardenas ise, Türkiye ile Küba arasındaki güçlü ilişkilere dikkat çekti ve son zamanlarda bu ilişkilerin daha da güçlendiğini belirtti. Türkiye'de yeni açılan konsoloslukla daha hızlı ve iyi hizmet vermeyi amaçladıklarını ve Day Tours ile kurulan dostluğun kendileri için büyük mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti.

kuba-istanbul-konsolosu-raul-ernesto-madrigal-cardenas-005.jpg

Day Tours'un 10. yıl dönümü kutlamaları, iki ülke arasındaki dostluğu ve iş birliğini pekiştiren, kültürlerarası diyalogun güzel bir örneği olarak tarihe geçti.

kuba-istanbul-konsolosu-raul-ernesto-madrigal-cardenas-006.jpg

Bu özel gece, Küba'nın sıcakkanlı insanları, canlı müziği ve zengin kültürüyle, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı ve gelecekteki turizm projeleri için umut vaat eden bir başlangıç oldu.

kuba-istanbul-konsolosu-raul-ernesto-madrigal-cardenas-001.jpg

kuba-istanbul-konsolosu-raul-ernesto-madrigal-cardenas-002.jpg

kuba-istanbul-konsolosu-raul-ernesto-madrigal-cardenas-003.jpg

kuba-istanbul-konsolosu-raul-ernesto-madrigal-cardenas-004.jpg
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.