22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DEDEMAN ANTALYA’YA YENİ GENEL MÜDÜR

Dedeman Hotels & Resorts International oteller zincirinin en önemli halkalarından biri olan Dedeman Antalya Hotels & Convention Center'ın “Genel Müdürlük” görevine 9 Aralık 2009 itibariyle Rıfat Orhan Koral atandı.

DEDEMAN ANTALYA’YA YENİ GENEL MÜDÜR

22 Aralık 2009 / 09:34

TURİZMİN SESİ


Eğitimini Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde tamamlayıp, profesyonel iş hayatına 1983 yılında Libya'da yeralan BTK Construction Co.'da bilgisayar programcısı olarak başlayan Orhan Koral, 1986 yılından itibaren sırasıyla; Enka Boskalis'de Muhasebe ve İdari İşler Müdürlüğü, Noble Hotels UK'de Finans Direktörlüğü ve Hilton Antalya'nın açılış ekibinde Finans Kontrolörlüğü görevlerinde bulundu. 1991-1998 yılları arasında Hilton Ankara'nın Finans Kontrolörü olarak çalıştı.

2002 yılına kadar Hilton İstanbul & Parksa Hilton'un Finans Müdürü olarak görevine devam eden Orhan Koral, aynı yıl Kayseri Hilton'a Genel Müdür olarak atandı. 2005 yılında Maçakızı Oteli'nin Genel Müdürü olarak çalıştıktan sonra, 2005-2009 yılları arasında Sunrise Park Resort & Spa ve Starlight Convention Center Thalasso & Spa otelleri Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. Koral, 9 Aralık 2009 tarihi itibariyle, bu sene 20. yılını kutlayan Dedeman Antalya Hotel & Convention Center'ın “Genel Müdürlüğü” görevine getirildi. Evli ve bir çocuk babası olan Orhan Koral, iyi derecede İngilizce, orta seviye Almanca ve başlangıç seviyesinde Rusça biliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.