23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DEDEMAN BODRUM’DA AYRICALIKLI TATİL

Dedeman Bodrum, ayrıcalıklı bir tatil yaşamak isteyenler için cezbedici paketler hazırladı

DEDEMAN BODRUM’DA AYRICALIKLI TATİL

04 Mayıs 2011 / 20:03

TURİZMİN SESİ
Dünyanın eşsiz güzellikteki sayılı koylarına sahip Bodrum'da, huzur dolu atmosferi, yenilenen mimarisi ve büyüleyici manzarasıyla Dedeman Bodrum, ayrıcalıklı bir tatil yaşamak isteyenler için cezbedici paketler hazırladı. 31 Mayıs 2011 tarihine kadar geçerli olacak “Araç Kiralam & Haftasonu Paketi”nde misafirlere iki kişi, iki gece konaklamalarda araç kiralama hizmeti sunuluyor. Şirketler için özel hazırlanan “Toplantı Paketi” ise yine 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak.

Tarihi dokusu, maviyle yeşilin her tonunu kucaklayan eşsiz koylarıyla Bodrum, dünyanın sayılı turizm beldeleri arasında yer alıyor. Bitez'de konumlanan ve Milas Havaalanına sadece 45 km uzaklıkta olan Dedeman Bodrum ise, sevdikleriyle birlikte sakin bir tatili tercih edenler için mükemmel seçim yaratıyor.

Dedeman Bodrum, Mayıs sonuna kadar geçerli olacak iki farklı paket hazırladı. “Araç Kiralama & Haftasonu Paketi” minimum iki gece konaklamayı kapsıyor. Kontenjan ile sınırlı olan pakette, misafirlere araç kiralama hizmeti sunuluyor. İki günlük araç kiralama bedeli, kahvaltı, iki gece, iki kişilik konaklamayı içeren paketin fiyatı 224 Euro. Aynı zamanda tüm araçlara kasko ve %18 KDV bedeli de dahil. Bu pakette otel konukları sadece otomobilin yakıtını kendileri karşılıyorlar. Dedeman Bodrum'un şirketler için hazırladığı “Toplantı Paketi” ise tek kişi konaklama, kahvaltı, set menü öğle yemeği ve iki kahve molası içeriyor. 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak pakette, toplantılardan salon kirası alınmıyor. Bu özel paketin fiyatı ise 65 Euro.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.