22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DEDEMAN KONYA’DAN EN UYGUN TOPLANTI SEÇENEKLERİ

Anadolu’nun en iyi toplantı oteli Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Şubat ayı sonuna kadar yapacağınız toplantılarda ihtiyaca yönelik uygun fırsatlar sunuyor

Dedeman Konya’dan En Uygun Toplantı Seçenekleri

13 Şubat 2016 / 10:05

TURİZMİN SESİ

2006 yılından bu yana hizmet veren Dedeman Konya, şirketlere Şubat ayı sonuna kadar düzenlenecek toplantılarda avantajlı fiyatlarla cazip seçenekler hazırladı. Seçenekler arasında ücretsiz salon kullanımı, teknik ekipmanlar, yüksek hızda kablosuz internet bağlantısı ve otopark kullanımı yer alıyor. Limitsiz çay ve kahve, su, tatlı ve tuzlu kurabiye ikramları ile kişi başı fiyatları 40 TL olarak sunuluyor. Öğle yemeği ilavesi ile fiyatlar kişi başı toplam 65 TL oluyor.  Konu ile ilgili açıklama yapan Dedeman Konya Satış ve Pazarlama Müdürü Fatih Kocagüzel, “Türkiye’nin en iyi iş otellerinden biri olan Dedeman Konya otelimizde üstün hizmet kalitemiz ve tüm ekibimizin özverili çalışmalarıyla misafirlerimize ayrıcalıklı bir konaklama imkanı sunuyoruz” dedi. 

Dedeman Konya’nın aldığı ödüllerin de hizmet kalitelerini kanıtladığını ifade eden Kocagüzel, “2 yıl üst üste Anadolu’nun En İyi Toplantı Oteli dalında Ace of Mice Ödülü’nü aldık. 5 yıldır art arda Trip Advisor Mükemmellik Sertifikası’nı kazanarak sitenin onur listesine de girdik. Yeşil Yıldız Belgesi’ni alarak Konya’nın ilk çevreci oteli olduk. Ayrıca, Cnbc-e listesinde Türkiye’nin en iyi 10 iş otelinden biri olarak yer bulduk” dedi.Dedeman Konya Hotel & Convention Center’daki uygun toplantı fiyatlarından yararlanmak ve daha fazla bilgi almak için 0332 221 66 00 no’lu telefonu arayabilir veya konya@dedeman.com adresine mail gönderebilirsiniz.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.