22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DEDEMAN PLODİV’E YENİ GENEL MÜDÜR

Dedeman Hotels & Resorts International oteller zincirinin önemli halkalarından biri olan Dedeman Trimontium Princess Plovdiv'in Genel Müdürlüğü'ne Ahmet T. Doğangün atandı

DEDEMAN PLODİV’E YENİ GENEL MÜDÜR

27 Ağustos 2009 / 13:01

TURİZMİN SESİ
Ahmet T. Doğangün
1965 yılında İstanbul'da doğan Doğangün, Mersin Üniversitesi Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Bölümü mezunudur. İş yaşantısına ilk olarak 1988 yılında Ankara Hilton International'da başlayan Doğangün, bu görevin ardından sırasıyla, Swissotel Istanbul the Bosphorus, Gocek Swissotel Marina Resort F&B Müdürlüğü görevlerinde çalıştı. Bu görevlerin ardından yurt dışında hizmet vermek üzere The Regent Almaty Kazakhistan F&B Direktörlüğü görevine getirilen Doğangün, buradan sonra ise Konya Hilton F&B Müdürlüğü görevine gelerek yeniden Türkiye'ye döndü.

İkinci kez yurt dışında çalışmak üzere Dedeman Hotels & Resorts International bünyesinde Dedeman Silkroad Tashkent Özbekistan Oteli Genel Müdür Yardımcılığı yapan Doğangün, ardından Hawtorn Resort Bodrum Genel Müdür Yardımcılığı, Kaya Ramada Plaza Istanbul F&B Müdürlüğü görevlerine ve ardından da Dedeman İstanbul Oteli Genel Müdürlüğü'ne getirildi.

Son olarak Dedeman Hotels & Resorts International'in Bulgaristan'daki iki otelinden biri olan Dedeman Trimontium Princess Plovdiv Oteli Genel Müdürlük görevine atanan Ahmet T. Doğangün, turizm sektöründe hizmet verdiği dönemde ayrıca 1996 - 1997 yılları arasında bir yıl süresince Sakarya Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olarak hizmet verdi.
Evli ve 2 çocuk babası olan Ahmet Doğangün, çok iyi derecede İngilizce biliyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.