22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DEDEMAN’DA YENİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine sektörde 40 yıllık tecrübesiyle, Hilton Otelleri'nin eski Ortadoğu ve Afrika Başkanı Jean-Paul Herzog atandı

DEDEMAN’DA YENİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ

13 Şubat 2011 / 12:28

TURİZMİN SESİ
Jean-Paul Herzog, Türkiye turizm camiasında, 1987 yılında üstlendiği Ankara Hilton'un Açılış Genel Müdürü ve sonrasında 1991-1995 yılları arasında yürüttüğü İzmir Hilton Açılış Genel Müdürü görevleri sırasında saygın bir yer edindi. Herzog, Hilton Worldwide bünyesinde, işletmedeki mevcut 45 otel ile yeni açılacak 32 otelin sorumluluğunu yürüttü. Daha sonra Hilton Worlwide Scandic Başkanı pozisyonu ile birlikte, Türkiye dahil Avrupa'nın da içinde bulunduğu bazı bölgeler için Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Ve son olarak da Jean-Paul Herzog, Hilton Otelleri Ortadoğu ve Afrika Başkanı görevinden kısa bir süre önce emekli oldu.

Dedeman Holding A.Ş. ve Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman; “Sayın Jean-Paul Herzog'un yönetim kurulumuza katılmasından mutluluk duyuyor, Türkiye ve uluslararası alandaki tecrübe zenginliği ile şirketimizin yurtiçi ve yurtdışı büyüme hedeflerine ulaşmasında bize yardımcı olacağına inanıyoruz.” sözleriyle Herzog'un Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atanması ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.