23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ BODRUM’DA

Bodrum Rotary Kulübü Türkiye'de bulunan değişim öğrencilerini hafta sonu Bodrum'da misafir etti

DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ BODRUM’DA

22 Aralık 2009 / 17:57

TURİZMİN SESİ


Rotary kulüplerinin “öğrenci değişim programı” çerçevesinde Türkiye'de İzmir, Bursa, Denizli ve Manisa'da bulunan Amerikalı, Kanadalı ve Brezilyalı öğrenciler Bodrum Rotary Kulübü'nün davetlisi olarak Bodrum' geldi ve Christmas öncesi Bodrumlu rotaryen ailelerle güzel bir hafta sonu tatili geçirdiler.

Lise öğrencisi gençler Bodrum Kalesi Sualtı Arkeoloji Müzesini, Bodrum Kale Caddesi ve Neyzen Tevfik Caddesini gezip hediyelik eşyalar aldılar. Türk arkadaşlarıyla Pazar günü brunchta bir araya gelerek güzel vakit geçirdiler. Öğrencilerden Elizabeth Tremaine Kenney, Emma Franz, Chelsea Kennedy, Savannah Kathleen Robbins, Leah Elizabeth Costik, Alexander Harrison Derock, Jeffrey Yee Kwan Heckman Lou Amerikalı, Jessica Christina Simioni ve Manoela Credo Da Silva Brezilyalı,, Abby Rae Perehudoff ise Kanadalı. Bodrum'un güneşli ve güzel havasını çok beğendiklerini özellikle yaz başında tekrar gelmek istediklerini belirten yabancı öğrenciler güzel Türkçeleriyle herkesi büyülediler.

Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Zeki Caner ve öğrenci değişim komitesinden sorumlu rotaryen Hatice Gür bu tür değişim programlarının gençlerin dünya kültürlerini tanımaları açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.