22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DELPHİN, ÂŞIKLARI AŞKA ÇAĞIRIYOR

Antalya Lara'da size özel bir masal, Akdeniz'in göbeğinde tozpembe bir dünya Delphin Palace

DELPHİN, ÂŞIKLARI AŞKA ÇAĞIRIYOR

06 Şubat 2011 / 10:14

TURİZMİN SESİ


Sevgililer gününü size bulutların üstünde yaşatacak olan bu masal diyarında, aşkın size özel şekillenmiş haliyle büyüleneceksiniz..Sevgililer gününe özel olarak hazırlanan Delphin Palace Otel büyülü ve unutulmaz anlar yaşamak isteyen âşıkları aşka çağırıyor. Otel klasik bir tasarım ve sade bir romantizmle sevgililer gününü yaşamak isteyen çiftleri farklı bir konsept içerisinde konuk ediyor.

Kış aylarında bile hava sıcaklığının hissedilebilir oranda yüksek olduğu Antalya, sevgilisine tatil hediye etmek isteyenler için en uygun alternatif… Özellikle Sevgililer Günü'nü haftasonuyla birleştirmek ve kış ortasında sevgilisiyle kısa bir tatil geçirmek isteyenler için konforu ve kaliteli hizmetiyle Delphin Palace unutulmaz bir sevgililer günü vaat ediyor.

Ayrıntıların ihtiyaçlarınıza göre dizayn edildiği, konforunuzun göz önünde bulundurulduğu ferah ve geniş odalarında, eşsiz tasarımın içinde sevgilinizle zaman geçirirken, her ihtiyacınızı elinizin altına getiren VIP servis'in sağladığı rahatlıkla konforun keyfini çıkaracaksınız.

Size özel olarak hazırlanan romantik akşam yemeğiniz ve sevgililer günü sabahında isteğiniz doğrultusunda belirlenmiş sabah kahvaltınız uyandığınızda hazırlanmış olarak gelecektir. Yatağınızın yanında bulunan jakuzi ile gönlünüzce banyo keyfi yapacak, size özel yemek salonu ve diğer hususi detaylar içerisinde ayaklarınızın yerden kesildiği keyif dünyasına yolculuğa çıkacaksınız. Delphin Palace'nin sınırsız hizmetleri ile tüm istekleriniz parmağınızın ucunda dururken, size kalan sevdiğinizle göz göze içkinizi yudumlayarak bu unutulmaz zamanı yaşamak olacak.

Güleryüzlü, samimi ve kaliteli hizmet anlayışıyla birlikte müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan Doğa ile denizin muhteşem birleşimindeki Delphin Palace Otel de sevdiğinizle maviyle pembeyi bütünleştirecek, bu rüya gibi günü bitirmek istemeyeceksiniz.

www.delphinpalace.com  

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.