22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DENİZ TUTKUNLARI ZİYARET ETTİ

Doğuş Grubu çatısı altında hizmet veren ve yeni yatırımlarıyla büyümeye devam eden D-Marin Marinalar Grubu, katıldığı Tüyap İstanbul Boat Show'da yoğun ilgi gördü

DENİZ TUTKUNLARI ZİYARET ETTİ

27 Şubat 2012 / 20:38

TURİZMİN SESİ
Grubun, Turgutreis, Didim, Göcek ve Hırvatistan Sibenik'de faaliyet gösteren marinalarının detaylı tanıtımını gerçekleştirdiği standı yüzlerce deniz tutkunu ziyaret etti. D-Marin Marinalar Grubu'nun fuarın altıncı günü organize ettiği kokteyle ise 300'ün üzerinde davetli katıldı.

D-Marin Turgutreis Marina ile marinacılık sektörüne adım atan ve turizm sektöründe derinleşme ve genişleme stratejisi çerçevesinde marinacılık alanındaki yatırımlarına hız veren Doğuş Grubu'nun bünyesindeki D-Marin Marinalar Grubu, katıldığı Tüyap İstanbul Boat Show'da yoğun ilgiyle karşılandı. D-Marin Marinalar Grubu'nun dünyanın karada düzenlenen en büyük ikinci boat show fuarı olanTÜYAP İstanbul Boat Show'da açtığı stand her gün yüzlerce deniz tutkunu tarafından ziyaret edildi.D-Marin Marinalar Grubu, fuarın altıncı günü düzenlediği kokteylde denizci dostları, fuar katılımcıları, sektörel firma yöneticilerinden oluşan 300'ün üzerinde davetliyi ağırladı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.