22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DENİZDEN AŞK ESİNTİSİ

Ataköy Marina Yacht Club Restaurant, Sevgililer Günü'nde özel menüsü ile aşkınızı tazelemek için unutulmaz bir gece sunuyor.

DENİZDEN AŞK ESİNTİSİ

08 Şubat 2010 / 18:00

TURİZMİN SESİ
Ataköy Marina içerisinde yer alan ve dört tarafı denizle çevrili olan Ataköy Marina Yacht Club Restaurant, sevgililer gününde büyüleyici bir atmosfere bürünüyor. Denizin üzerinde aşk başkadır inancıyla Ataköy Marina Yacht Club misafirlerine çok özel bir menü ve süprizler sunuyor. Şefin sevgililer gününe özel hazırladığı Denizlerden Gelen Aşk Esintisi set menü geceye damgasını vuruyor.

Deniz ürünleri ile hazırlanmış romantik set menü aşkını tazelemeye gelen misafirlerin damağında unutulmaz bir lezzet bırakacak. Gece boyunca canlı müziğinde olacağı bu unutulmaz organizasyonda yerli içki limitsiz olarak sunulacak. Akşam saat 19.30 da başlayıp gece 01.00'e kadar sürecek olan bu eşsiz gece set menü olarak kişibaşı 75TL.

Geceyi Ataköy Marina Yacht Club restorant'da geçirecek misafirlere bütün süprizlerden sonra gece üzerlerinde anahtar ve kilit şeklinde figürler olan paketlenmiş kalp çikolatalar hediye edilecek. Sevgililer Günü büyüsünün bitmesini istemeyenler için akşam yemeğinin ardından Ataköy Marina Hotel'in deniz manzaralı odalarında misafirler gecelerini taçlandırabilir ve ertesi gün odalarında brunch keyfi yapabilirler
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.