05 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

DENİZLİ ALMATI’ DA TANITILIYOR

Denizli Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonu ve DENTUROD işbirliğinde fuara katılan Denizli, turizm atağına devam ediyor, tanıtımda sınır tanımıyor

DENİZLİ ALMATI’ DA TANITILIYOR

25 Nisan 2013 / 10:28

TURİZMİN SESİ


24 - 26 Nisan 2013 tarihleri arasında Kazakistan’ ın başkenti Almatı şehrinde bu yıl 13. kez gerçekleşen “KİTF 2013 Uluslararası Turizm Fuarı” bugün kapılarını turizm profesyonellerine ve halka açtı. Denizli Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonu ve DENTUROD işbirliğinde fuara katılan Denizli, turizm atağına devam ediyor, tanıtımda sınır tanımıyor. 
 
İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet KORKMAZ, DENTUROD Başkanı  ve Colossae Thermal Hotel Genel Müdürü Şeref KARAKAN tanıtım için hazır bulundukları fuarda Denizli için görüşmelere başladılar. Önce Kazakistan Kültür ve Turizm Müşavirliği Ateşesi Nilgün KILIÇARSLAN ile bir araya gelen Mehmet Korkmaz ve Şeref KARAKAN Kazakistan turizmi ile ilgili genel bilgiler aldılar. “Türkiye’ ye giden turist sayısının 400.000 civarında olduğunu” söyleyen KILIÇARSLAN “bu yıl katılımın beklenilenin üzerinde olduğunu ve turist sayısında % 20 artış beklediklerini” ifade ettiler. 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.