22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DERYA ŞEN’DEN KARA CİN LANETİ VİZYONDA 

Derya Şen Akbacak ve Ayvaz Akbacak Çifti, ‘Kara Cin Laneti’ Filmiyle Sinemada 

Derya Şen’den Kara Cin Laneti vizyonda 

16 Mart 2024 Cumartesi 16:42

TURİZMİN SESİ


Gerçek yaşanmış bir hikayeden esinlenerek hazırlanan "Kara Cin Laneti" filmi, izleyicilerle buluştu. Ayvaz Akbacak ve Derya Şen'in yapımcılığını üstlendiği bu korku filmi, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Mert yapım medya ile ortak olarak “ Kara Cin Laneti ” isimli korku filminin yapımcılığını üstlenen güzel oyuncu Derya Şen Akbacak ve yakışıklı ünlü şef Ayvaz Akbacak çifti çocuklarıyla kamera önünde oldular. 

httpswww-turizminsesi-comhaberderya-senden-kara-cin-laneti-vizyonda-30875-htm.jpg

Kara Cin Laneti Çatalca da my reset farm otelde çekildi. Derya Şen Akbacak, Abdullah Şekeroğlu, Demet Öz, Berkant Aksoy, Yağmur Tazegül, Nazım Alizada, Seren Kahraman, Levent çekiç, Tahsin Koç, Melih Güler, Mehmet Kancar ve Melike Akdağ gibi deneyimli isimlerden oluşturuldu.

derya-sen-akbacak-ve-ayvaz-akbacak-cifti-kara-cin-laneti-filmiyle-sinemada-001.jpg

Film, küçük bir kız çocuğunun sıradan gibi başlayan yaşantısını ele alıyor. Ancak zamanla, büyüdükçe cinlerin etkisi altına giriyor. Derya Şen, filmin gerçeklik payına dikkat çekerek, "Mersin Tarsus'ta büyüdüm ve orada böyle olayların yaşandığına şahit oldum," diyor. Filmde işlenen istismar konusu, maalesef ki kız çocuğunun amcası tarafından gerçekleştiriliyor ve bu durum hikayeye derin bir acı katıyor.

derya-sen-akbacak-ve-ayvaz-akbacak-cifti-kara-cin-laneti-filmiyle-sinemada.jpg

Derya Şen Akbacak, "Bu filmi yazarken kendi deneyimlerimden ve duyduğum hikayelerden yola çıktım. Oyuncu kadromuzu akademik bir disiplinle yetiştirdik ve projede yer aldılar," diyor. Kendisi ve Abdullah Şekeroğlu'nun başrolleri paylaştığı filmde, her karakterin özenle işlendiğini belirtiyor.Televizyon ekranlarının ve beyaz perdenin sevilen oyuncusu Derya Şen Akbacak “Eşim Ayvaz Akbacak ve oğullarımızla ailecek hem filmde oynadık hem de film çektik. Güzel bir eser yarattık diye düşünüyorum dedi. 

Abdullah Şekeroğlu ise çalışma sürecine değiniyor: "Filmin hikayesini izleyiciye bırakıyorum. Bu projede yer almak ve genç yeteneklere yol göstermek benim için büyük bir mutluluk kaynağıydı." Her iki yapımcı da geçmişteki projelerde edindikleri tecrübeleri bu filme aktarmışlar. Zorlu set koşullarında dahi, birlikte çalışmanın verdiği zevk ve mutluluğu vurguluyorlar."Kara Cin Laneti", sadece bir korku filmi değil, aynı zamanda toplumsal bir soruna dikkat çeken ciddi bir yapım olarak karşımızda duruyor.


 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.