29 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

DESTİNATİON OPTİONS 2020 YILINA YENİ YATIRIMLAR VE SEKTÖR İÇİN YENİ PROJELER İLE BÜYÜYEREK GELİŞECEK

Destination Options Kurucusu Ece DELEN ve Yönetici Ortağı Meral Tuncer Argül ile 2020 yılındaki  yeni yatırımları ve sektör için yeni projeleri anlattı

Destination Options 2020 yılına yeni yatırımlar ve sektör için yeni projeler ile büyüyerek gelişecek

15 Ocak 2020 Çarşamba 10:23

 

TURİZMİN SESİ


2012 Yılından bu yana İtalya , Fransa , Makedonya , Fas , Ürdün ve Türkiye ‘de bulunan ofisleri ile Dünya Çapındaki Outgoing ve MICE yapan ve kaliteli hizmet hedefleyen acentelerin lokal tur operatörü partneri olan Destination Options Kurucusu Ece DELEN ve Yönetici Ortağı Meral Tuncer Argül ile sohbet ettik ve  2020 yılına ait plan ve projelerini anlattı.

DESTINATION OPTIONS ‘IN 2019 YILI NASIL GEÇTİ ?
Ece Delen : 2019 Yılı bizim için çok verimliydi . Türkiye marketi açısından bir ilke imza attık. Ürdün destinasyonunu Türkiye’ye kazandırdık. Zaten 7 Yıldır kendi ofisimiz ile hizmet verdiğimiz Ürdün destinasyonunda Türkiye’den hiç bir acenteden talep alamıyorduk ve farkettik ki , acentelerimizin bölgeyi tanıması gerekiyor ve risk alarak hem Türk Hava Yolları’nda garanti koltuklar aldık hem de 30 kişilik Türkiye’nin önde gelen acentecilerini , turizmcilerini Ürdün’e götürdük. 

RİSK ALDIK KAZANDIK
Destination Options olarak ilerleyişimizde yeni bir ivme kazandık  ve Türkiye’ye de yeni bir destinasyon kazandırdık. Aldığımız riskler vardı. Beklentimizin üzerinde  sayısız operasyona imza attık.Kuruluşundan bu yana seyahat acenteleri için en çok fam trip gerçekleştiren incoming tur operatörleri arasına girdik.

Destination Options Yönetici Ortağı MERAL TUNCER ARGÜL: İtalya , Fransa , Balkanlar destinasyonlarında ciddi yatırımlar yaptık ve bu yatırımlar bize daha fazla rekabet edilir fiyatlar ile piyasada olmamıza olanak sağlayacak. 

  • Fas ve Ürdün destinasyonlarında uçak koltuk garantilerimizi arttırdık. 
  • Hoteller ve araçlarımızda revizeler yaptık, zaten yüksek olan servis kalitemizi en iyi fiyatlar ile sunmak için kontratlarımızı yeniledik .
  • Türkiye ofisimizi 2019 başında Marmaris’e taşıdık ve artık Türkiye bir çok ülkeden seyahat acentesine Güney Ege bölgesinde incoming tur operatörü olarak hizmet vermeye başladık .
  • Bunun haricinde Marmaris bölgesinde  ve Rodos & Simi gibi Yunan adalarında Operasyon yapmak isteyen Dünya ve  Türkiye’deki seyahat acentelerimize de hizmet vermeye başladık . 2020 kontratlı özel fiyatlarımız da hazır.

Bütün bunlar neticesinde 2019 ‘un bizim adımıza verimli geçtiğini söylemekten mutluluk duyarım.

DESTINATION OPTIONS ‘IN 2020 PLANLARI NEDİR ?
2020 için heycanlıyız çünkü sektöre yatırımlarımızı daha fazla arttıracağımız bir yıla giriyoruz .
2019 ‘un sonunda lanse ettiğimiz tüm Türkiye genelinde Doğu’dan Batı’ya Destinasyon Tanıtım Toplantıları ile seyahat acentelerimiz ile buluşacağız. Yeni Süpriz Famtriplerimiz olacak. Bu sene Türkiye, İtalya ve Orta Avrupa’daki seyahat acentelerine Fam Tripler düzeneyeceğiz. 2020 için Hava Yollarında kendi destinasyonlarımız olan Fas , Ürdün, İtalya için protokol fiyat anlaşmalarımızı koruyoruz .

Destination Options ‘a yeni bir destinasyon kazandıracağız  ve başka süpriz yatırımlarımız da  olacak .
Bütün bu yatırımlarımızın hepsi acentelerimizi düşünerek, onlara en iyi şekilde yardımcı olabilmek için gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projelerimizdir.Misyonumuz ve ebedi amacımız acentelerimizin işlerini kolaylaştıran uzun vadede  lokal’deki partnerleri olmak!  Henüz Destination Options ile tanışmamış , çalışmamız olan tüm  seyahat acentelerimizi en az 1 kere Destination Options ile çalışmaya davet ediyoruz

Tüm  meslektaşlarımıza çok güzel , verimli , bereketli bir yıl dileriz .
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.