22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DETUR UÇAĞI 189 İSVEÇLİ TURİSTİ GETİRİYOR

İskandinav pazarının lider tur operatörü Detur İsveç’ten yılın ilk turist kafilesini yarın yurda getiriyor. Stockholm’den Antalya’ya gelecek 2017’nin ilk Detur uçağı 189 İsveçli turisti taşıyacak

Detur uçağı 189 İsveçli turisti getiriyor

24 Mart 2017 / 23:25

TURİZMİN SESİ

Antalya’ya saat 14.45’de inecek sezonun ilk İsveç uçağını pist başında itfaiye araçları su tagı yaparak karşılayacak.  2017 sezonunda 90.000’in üzerinde İskandinav turisti ülkemize taşımayı hedefleyen Detur CEO’su Firuz Bağlıkaya, ‘’Ülkemize olan inancımız hiçbir zaman azalmadı, kapasitemiz önceki yılların çok altında olmasına rağmen uçuşlarımızı kesmeden devam ediyoruz. Zaman kar etme zamanı değil mücadele edip ülkemizin bu pazarlarda varlığını sürdürmesi için elimizden geleni yapma zamanı.. Gücümüzün yettiğince mücadeleye devam edeceğiz’’ dedi.

Sezonun ilk İskandinav turist kafilesini karşılarken siz değerli basın mensuplarımızı da aramızda görmeyi dileriz. Apron içerisinde görüntü almak ve uçaktan inen yolcularla röportaj yapmak isteyen basın mensuplarının Cumartesi günü saat 13.45’de havalimanı emniyet şubesinde olması gerekmektedir.Program yoğunluğundan dolayı katılamayan medya kuruluşları için karşılama sonrası fotoğraf ve video servisi yapılacaktır. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.