22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DİKA GENEL SEKRETERİ YILMAZ ALTINDAĞ, BATMAN, TURİZM POTANSİYELİ OLAN TÜM GÜZELLİKLERİ İÇİNDE BARINDIRAN BİR KENTTİR

1.Uluslararası All Anatolia Turizm Yatırım ve Pazarlama Zirvesi’nde konuşan DİKA genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Batman’ın Turizm potansiyeli var biz buna inanıyoruz

DİKA genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Batman, Turizm potansiyeli olan tüm güzellikleri içinde barındıran bir kenttir

19 Nisan 2018 Perşembe 21:21

TURİZMİN SESİ


BATMAN- Batman’ın tanıtılması Dünya ülkelerinin turizmcileri tarafından görücüye çıkması için çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. Geçen sene TÜRSAB üyelerini Batman’da ağırladık. Türkiyeni her bir ilinden turizmcileri Batman’da ağırladık. Bir çalıştay gerçekleşti. Bizi gezi ve tanıtımlar yaptık. Bu çalışmalarımızın sonucunda çok güzel geri dönüşümler aldık. Şimdi ise geçtiğimiz günlerde İran’dan turizmciler geldi.

 

Aynı şekilde Batman’da kendilerini ağırlayarak tanıtım gezisi ve Batman hakkında bilgiler verdik.  Batman’da Turizmin gelişmesi adına üzerimize düşeni yapıyoruz. Hasankeyf Üçyol köyünde bir projemiz var. Sekiz Mağara Evini düzenleyip 16 yataklı butik otel yapacağız. Orada ekolojik turizmi canlandıracağız. Gelecekte ufku açılan turizmden pay alan bir Batman hayal ediyoruz.. Hasankeyf sular altında kalmasıyla birlikte o tarihi eserleri yerinde suyun altında izlenmesi için şeffaf bir tüp geçit yapacağız. Batman’ın Turizmde potansiyeli var biz buna inanıyoruz. 1.Uluslararası All Anatolia Turizm Yatırım ve Pazarlama Zirvesi çalıştayından Batman için çıkacak reçeteyi de büyük bir heyecanla bekliyoruz dedi.


 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.