22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DİSNEY’İN HAVUZU SİEMENS’E EMANET

Siemens Su Teknolojileri, Walt Disney World® Resort ile su teknolojileri ve işletimi konusunda 10 yıl süreli bir anlaşma imzaladı

DİSNEY’İN HAVUZU SİEMENS’E EMANET

15 Nisan 2010 / 12:30

TURİZMİN SESİ
Siemens AG, Disney ile çeşitli Siemens teknolojilerinin kullanımı konusunda aralarında bulunan anlaşmaya bir yenisini daha ekledi. Su teknolojileri anlaşması, iki şirkete aralarındaki mevcut teknolojik işbirliği platformunu genişletme imkanı sağlıyor.Siemens Su Teknolojileri, bu anlaşma ile Florida'nın Lake Buena Vista bölgesindeki eğlence havuzlarına, fıskiyelere ve eğlence parklarına dezenfeksiyon ve yerinde hizmet verecek. Sterilizasyon teknolojisi, izleme ve yerinde hizmetle Walt Disney World'e ait bölgedeki 165 rekreasyon alanında sürekli havuz ve fıskiye suyu kalitesi sağlanacak.
 
Ocak ayında imzalanmış olan anlaşma, 50'den fazla OSEC elektro-klorinasyon sistemini içeriyor. Siemens teknolojisi, tesiste hipoklorit üretmek için tuz ve elektrik kullanıyor ve örneğin klor gibi kimyasalların taşınması ihtiyacını ortadan kaldırarak operasyonların güvenliğini ve verimliliğini artırıyor.
 
Siemens, dezenfeksiyon işlemi için kullandığı kumanda ve otomasyon cihazları sayesinde rekreasyon alanlarını uzaktan izleyerek sürekli yüksek kalitede su temin edebiliyor. Siemens teknisyenleri bu anlaşma ile Walt Disney World arazisinde 7 gün 24 saat su servis ve yönetim işlerini gerçekleştirecekler.Bu sistemlerdeki rekreasyon suları, bazı Walt Disney World Resort otellerinde ve Epcot®, Magic Kingdom® ile Disney Hollywood Studios® eğlence parklarında kullanılacak.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.