22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

TÜRSAB 21'inci Olağan Genel Kurulu'nun ikinci oturumunda Divan Heyeti oluşturuldu

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

30 Kasım 2013 / 16:27


TÜRSAB 21'inci Olağan Genel Kurulu'nda ikinci oturuma geçildi. İkinci oturumun açılışını yapan TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, 81 ili gezdiğini, bu süreçte herkesin hataları olabileceğini söyledi. Ulusoy, "Ama artık Yunanistan Turizm Bakanı'nın randevu vermekte zorluk çektiği zamanları geride bıraktık. Bugün biz Yunanistan Bakanı'na randevu vermekte zorluk çekiyoruz" diye konuştu.
 
turkiye-seyahat-acentalari-birligi-(tursab)in-21.-olagan-genel-kurulu,-istanbul-lutfi-kirdar-uluslararasi-kongre-ve-sergi-sarayi,basaran-ulusoy-,dvn-2.jpg
 
TÜRSAB Başkanı Ulusoy konuşmasının ardından oluşturulacak divan heyeti için teklif olup olup olmadığını sordu. 785 üyenin imzasıyla Talha Çamaş başkanlığında divan heyetinin oluşturulması önerildi. Başkan Ulusoy teklifi genel kurulun oylarına sordu. Bu sırada TÜRSAB Başkan Adayı Emin Çakmak'ta divan için teklifini kürsüye iletti. Oylamanın ardından yeni Divan Heyeti Talha Çamaş'ın başkanlığında oluşturuldu.
 
turkiye-seyahat-acentalari-birligi-(tursab)in-21.-olagan-genel-kurulu,-istanbul-lutfi-kirdar-uluslararasi-kongre-ve-sergi-sarayi,basaran-ulusoy--dvn-3.jpg
 
Divan Heyeti'nin oluşturulmasının ardından Divan Başkanı Talha Çamaş bir konuşma yaptı. Çamaş, "Arkadaşlarım görüşlerini kimseyi hedef almadan, birbirimize karşı sevgi ve saygıyı koruyarak bunu gerçekleştirelim. Yarın sabah 9'dan itibaren Yüksek Seçim Kurulu görevlendirdiği kişiler tarafından seçimler yapılacak. Biz Genel Kurul'un tüm maddelerini bugün tamamlamaya çalışacağız" diye konuştu.Divan'a BYK'ların atamayla değil seçimle belirlenmesi hususunu içeren bir teklif sunan TÜRSAB Başkanı Adayı Emin Çakmak söz alarak teklif lehinde konuştu ve BYK'ların demokratik yollarla seçilmesi gerektiğini söyledi. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise teklif aleyhinde söz alarak konuştu. Ulusoy yeni ve Bölgesel BYK'ların oluşturulacağını söyledi.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.