22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DİVAN OTEL YURTDIŞINA AÇILIYOR

23 katlı Divan Erbil 5 yıldızı ile, lüksün birleştiği kusursuz muhteşem güzelliği, ve geleneksel Türk konukseverliği çatısı altında, çıtasını birkez daha yükselterek pek yakında sizleri bekliyor

DİVAN OTEL  YURTDIŞINA AÇILIYOR

03 Ekim 2011 / 08:45

TURİZMİN SESİ


Divan olarak geliştirdiğimiz stratejiler doğrultusunda yaptığımız doğru hamlelerle sektöre yeni açılımlar kattık ve başarımızı uluslararası bir platforma taşımaya karar verdik ve ilk Türk zincir otelini Divan olarak Erbil, Irak' a taşıdık. 23 katlı Divan Erbil 5 yıldızı ile, lüksün birleştiği kusursuz muhteşem güzelliği, ve geleneksel Türk konukseverliği çatısı altında, çıtasını birkez daha yükselterek pek yakında sizleri bekliyor.
Otelimiz Gulan Caddesi üzerinde ve Saadi Konferans Merkezi ile karşı karşıyadır. Erbil Uluslararası Havalanına yalnızca 10 dakika mesafede olup İş Merkezlerinin bulunduğu bölgede yer almaktadır. Şehir merkezine ise yalnızca 15 dakika mesafededir.

Divan Erbil' in konforlu 227 değişik tipte sunduğu konaklama hizmetleri, bir ve iki yatak odalı çatı apartman daireleri, rezidanslar, ve ayrıca suit odalardan oluşmaktadır. Deluxe odalar 40 metre kareden büyük olup günümüzün modern ve şık donamımları ile döşenmiştir.

Yemek kültürü, damak tadı ve dünyanın lezzetleri misafirlerimize değişik mekanlarda farklı restaurantlarımızda sunulmaktadır. Muhteşem Erbil manzarası ile QI 21 Sushi ve Grill , giriş katında ise Seasons ana restaurant'ımızi bulabilir ve siparişe göre pişirilen dünya lezzetlerini tadabilirsiniz. Chopin piyano bar ve Saray patisserie de yorgunluk atabilir ve buluşmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, terasımız ve göletimiz'i çevreleyen bahçemizde ki Bar' ımız Siz konuklarımıza unutulmaz anlar yaşatacaktır. Divan Erbil Konferans ve Toplantılarınız için ideal bir yer olup muhteşem yapay göl kenarı ziyafetleriyle de bir ayrıcalık oluşturmaktadır. 10 toplantı salonunda sunulan olağan üstü ses ve görüntü sistemleri ile toplantılarınıza ayrıcalık katabilirsiniz.
Son derece misafirlerimizin güvenliğine özen gösterilerek inşa edilmiş Divan Erbil geniş otoparkı, kapalı yüzme havuzu, gym ve sunduğu diğer hizmetlerle keşfedilmeyi bekliyor.

Divan Erbil
Gulan Street, Erbil, Iraq
M : +964 750 889 24 12
www.divan.com.tr

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.