28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

DİVAN OTELLERİNDE AŞK BAŞKADIR

Divan Otelleri; Sevgililer Günü’nü bu yıl farklı kutlamak isteyenlere eşsiz fırsatlar sunuyor

DİVAN OTELLERİNDE AŞK BAŞKADIR

20 Ocak 2013 / 09:24

 TURİZMİN SESİ


Divan Otellerinin sunduğu birbirinden farklı seçeneklerle, aşkınızı bir efsaneye dönüştürün.Merkezi konumu, nefis dekorasyonu ve farklı lezzetleriyle Divan İstanbul’da; çift kişilik süite oda ve kahvaltı, odaya kahvaltı servisi, Sevgililer Günü’ne özel ikramlar ve SPA aktivitelerinde %15 indirimi kapsayan konaklama ücreti günlük 199 Euro + KDV olarak belirlendi. 
 
Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan menünün başlangıçlar bölümünde, amuse bouche, burrata peyinir, kabak çiçeği risotto, sgroppino; ana yemekler bölümünde patates fondü, karamelize körpe havuç, tarçınlı incir püresi ile servis edilen ördek konfi veya ballı hardal marineli, ıspanak sote, kremalı patates eşliğinde fırın file servis ediliyor. Kakuleli beyaz çikolatalı kek, meyve jölesi, çıtır bisküvi parçaları ve orman meyveleri sorbesinden oluşan Tutkulu Kalp ve petit four de  tatlı severlerin kalplerini çalıyor. Bu leziz menüye bir şişe şarap eşlik ediyor. Divan Lokanta’da Sevgililer Günü menüsü 2 kişi 450 TL + KDV.  
 
Avrupa Yakası’nın iş oteli Divan İstanbul City’de; Sevgililer Günü özel konaklama paketinde çift kişilik süite oda ve kahvaltı, odaya kahvaltı servisi, odaya Sevgililer Günü ikramları ve SPA aktivitelerinde %15 indirimi kapsayan konaklama ücreti günlük 119 Euro + KDV. Divan şeflerinin hünerli elleriyle hazırladıkları Sevgililer Günü özel menüsünde ise; başlangıçlarda levrek carpaccio, ardından limon sorbe, ana yemek olarak taze baharatlarla marine edilmiş demi glace soslu tava bonfile ve tatlı olarak da orman meyveleri ile dağ çileği sos eşliğinde ev yapımı cheesecake sunuluyor. Yerli içki, meşrubat ve çay – kahvenin de dahil olduğu özel menü kişi başı 139 TL + KDV. 
 
 
Anadolu Yakası’nın şık oteli Divan İstanbul Asia, Sevgililer Günü için bu yıl da iki farklı program seçeneği sunuyor. Konaklamalı akşam yemeği paketinde; deniz manzaralı çift kişilik odalarda konaklama ve Sevgililer Günü yemeği 229 Euro olarak belirlendi. Bu pakete açık büfe kahvaltı ve KDV dâhil. Adalar ve Marmara Denizi’nin nefis manzarasına hakim Roof Restaurant & Bar’da o güne özel hazırlanmış menü servis ediliyor. Geceye, Müzisyen Serkan’ın romantik müziği de eşlik ediyor. Yalnızca Sevgililer Günü menüsünü tercih edenler için KDV  dahil kişi başı 130 TL. Otelde konaklamak isteyen misafirler için ise, otel barında hoş geldiniz içkisi ikram ediliyor, deniz manzaralı odalarda konaklama imkanı sunuluyor ve Nerolie Spa & Fitness Merkezi’nde uzman terapistlerin masajlarından %25 indirim sağlarken, misafir açık ve kapalı yüzme havuzu – Türk Hamamı – Sauna – Yağmur Odası – Jakuzi – Buhar Odasını da kullanabiliyor. 
 
Başkentin gözde oteli Divan Ankara, Sevgililer Günü’nü şık ve romantik bir ortamda kutlamak isteyenlere özel konaklama fiyatları sunuyor. 14 – 17 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak oda ücretleri standart oda için 95 Euro ve süit oda için 135 Euro olarak belirlendi. Divan Ankara, süit odalarda konaklama yapan misafirlere özel süsleme, meyve ve şarap ikramında bulunuyor. Ayrıca Sevgililer Günü programına katılacak misafirlere, toplam tutar üzerinden %10 indirim ayrıcalığı sunuluyor. Sevgililer Günü özel menüsünün başlangıç ve ara sıcaklar bölümünde; domates brulee, kaymak köpüğünde yer elması çorbası, enginar tartar üzerinde karides dilimleri, taze kuşkonmazla servis edilen cevizli ravyoli bulunuyor. Ana yemek olarak ise kereviz püresi üzerinde bonfile veya taze bakla üzerinde minekop ızgara sunuluyor. Harnuplu çikolata ateşi menünün tatlı severleri sevindirecek bölümü. 
 
16. yy’da bir kervansaray olarak inşa edilen ve restore edilerek 19 odalı bir butik otele dönüştürülen Divan Çukurhan’da; Sevgililer Günü’ne özel konaklama ücreti çift kişilik odada 289 TL + KDV. 11 – 17 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek programın fiyatlarına, Çengelhan’daki açık büfe kahvaltı ve KDV dâhil. 14 Şubat akşamı Çengelhan Brasserie’de sunulan özel menüde şefin özel tatlı sürprizi yer alıyor. Tadı damaklarda kalacak bu menüye en güzel aşk şarkıları da eşlik ediyor. 
 
Bursa’nın trendy mekanı Divan Bursa; 14 – 17 Şubat tarihleri arasında konaklamak isteyen misafirler deluxe odalarda birbirinden güzel ikramlarla ağırlanıyor. Kahvaltının da dahil olduğu konaklama paketi haricinde, yalnızca yemeği tercih eden misafirler için ise; şefin ikramı kestaneli yer elması çorbası, dana antrikot dilimleri, porçini mantarlı mini panzerotti kalpleri, kırmızı meyveler ile hazırlanmış sorbe, rokfor soslu dana bonfile parçaları ve özel sevgililer 
 
günü pastası sunuluyor. KVD dahil kişi başı 85 TL  olan bu benzersiz menüde, içecekler için menü fiyatları üzerinden %20 indirim uygulanıyor. 
 
Bodrum’un en güzel koylarından birinde yer alan butik otel Divan Bodrum’da çift kişilik deluxe oda ve kahvaltıyı içeren konaklama paketi günlük 129 Euro + KDV olarak belirlendi. Sevgililer Günü’ne özel paketi ayrıca, odalara yapılacak özel ikramları ve a la carte akşam yemeğinde %15’ indirim ayrıcalığını da kapsıyor. 
 
Falezlerin üzerine kurulmuş, nefis manzarasıyla Divan Antalya’da , çift kişilik deluxe oda ve kahvaltıyı içeren konaklama paketi 89 Euro + KDV olarak belirlendi. Sevgililer Günü’ne özel paketi ayrıca, odalara yapılacak özel meyve ve çikolata ikramı ile a la carte akşam yemeğinde %15 indirim imkanını kapsıyor. 
 
Business otel konseptini Çorlu’ya taşıyan Divan Çorlu’da; Sevgililer Günü özel menüsü ve konaklama paket 2 kişi, KDV dahil 290 TL olarak belirlendi. Sevgililer Günü Yemeği’ni tercih eden misafirler için ise, Özgür Kanat Trio performansı eşliğinde özel menü KDV dahil 2  kişi 150 TL.  
 
Divan Grubu’nun yurtdışındaki ilk oteli olma özelliğini taşıyan Divan Erbil birbirinden keyifli programlar sunuyor. Uzakdoğu Mutfağının en sıra dışı ve leziz örneklerini sunan Qi 21 Sushi & Grill Bar’da set menü ücreti 70$ + KDV (%10). Chopin Piano Bar’da ise, piyano müziği eşliğinde özel Sevgililer Günü set menüsü sunuluyor. Menünün ücreti 60$ + KDV (%10) olarak belirlendi. Dünya Mutfağından farklı lezzetler sunan Seasons Restaurant’da ise özel büfede sunulan lezzetler yalnızca 55$ + KDV (%10) Divan Erbil, Sevgililer Günü’nde bayan misafirlerini kırmızı güller ve birbirinden güzel sürprizlerle karşılıyor. 
 
Divan İstanbul: 0212 315 55 00  - Divan İstanbul City: 0212 337 49 00 -Divan İstanbul Asia: 0216 625 00 00 - Divan Ankara: 0312 457 40 00 - Divan Çukurhan: 0312 306 64 00 - Divan Bursa: 0224 265 10 00 - Divan Bodrum: 0252 377 56 01 - Divan Antalya: 0242 248 68 00 - Divan Çorlu: 0282 684 12 00 - Divan Erbil: +964 66 210 50 00 www.divan.com.tr
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.