22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DNA HOTEL DALYAN

Dalyan sessiz, sakin yapısı, doğası, Avrupa’nın en iyi plajlarından biri olan iztuzu plajına ev sahipliği yapması, caretta caretta kaplumbağaları, caunos antik kenti ve kral mezarları ile ingilizler turistler tarafından tercih edilen bir tatil bölgesidir

Dna Hotel Dalyan

04 Ağustos 2022 Perşembe 18:45

TURİZMİNSESİ


Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan sessiz, sakin yapısı, doğası, Avrupa’nın en iyi plajlarından biri olan iztuzu plajına ev sahipliği yapması, caretta caretta kaplumbağaları, caunos antik kenti ve kral mezarları ile ingilizler turistler tarafından tercih edilen bir tatil bölgesidir

Dalyan’da ne yapılır?

* Dalyan şehir merkezinde her sabah 10.30 saatinde başlayan klasik dalyan tekne turuna katılabilirsiniz. Bu turda kral mezarlarının ihtişamını görebilir, fotoğraflayabilir, iztuzu plajında denize girebilir, iztuzu plajından sonra çamur banyosunun keyfine çıkarabilir son olarak köyceğiz gölünde tekrar denize girebilir, devamında ise Kaunos Antik Kenti yolculuğu ile turu noktalayabilirsiniz.

* Avrupa’nın en iyi plajlarından biri olan iztuzu plajına arabanız veya şehir merkezinden kalkan dolmuş tekneler ile gidebilirsiniz. İztuzu plajına gittiğinizde kaptan june kaplumbağa rehabilitasyon merkezini ziyaret etmeyi unutmayın.

* Kargıcak koyuna gidebilirsiniz, İztuzu plajına giderken yolun sağ tarafında kargıcak koyu tabelasını görebilirsiniz.

* Mavi yengeç tadına bakabilirsiniz.

* Sultaniye doğal kaplıcasını ziyaret edebilirsiniz.

Dalyan’da nerede kalınır?
Sorunun cevabı Dna Hotel Dalyan.
Dalyan’da çok sayıda villa, otel ve pansiyon bulunmaktadır. Google’da Dalyan butik otel olarak arama yaptığınızda 5 yıldız yorumları ile üst sıralarda yer alan Dna Hotel

Dalyan.
Dna Hotel Dalyan 2021 yılında açılan, 14 yaş ve üzeri misafir kabul eden, oda kahvaltı konseptine sahip yeni bir butik otel. Mimarisi çok güzel, çok iyi düşünülmüş açıkcası. Binanın etrafını saran tuzlu su yüzme havuzu enfes. Tuzlu su yüzme havuzunda klor ve kimyasal maddeler yok.

13 adet odası bulunuyor. Özellikle havuz girişli odaları tercih etmenizi öneririz.

Odadan yüzme havuzuna girmek çok güzel.
Odalarında dsmart yayın, netflix, amazon prime video gibi uygulamalar, yüksek hızlıwifi internet, nespresso kahve makinesi, çay kahve seti, minibar, lux buklet ürünleri,laptop tipi kasa, saç kurutma makinesi, çalışma maması, berjer ve kartlı anahtarsistemi gibi imkanları bulunuyor.

Havuzun yanında şirin D Cafe Bistro bulunuyor. Chill out müzik listesi şahane. Yüzme havuzunun keyfini alköllü – alkölsüz içecekler ve atıştırmalıklar ile çıkarabilirsiniz.Dna Hotel Dalyan şehir merkezine 5 dakika yürüme mesafesinde. Kabaca 850metre.İztuzu plajına 13km, Sarıgerme plajına ve Dalaman havalimanına 30km mesafedebulunuyor.

Rezervasyon için 0545 302 42 29 telefon / whatsapp üzerinden veya dnadalyan.com internet sitesi üzerinden en iyi fiyat garantisi ile güvenli olarak rezervasyonlarınızı yapabilirsiniz.

Dna Hotel Dalyan
+90 545 302 42 29
dnadalyan.com
Dalyan mahallesi. Gülpınar caddesi. No:61 Ortaca / Muğla

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.