27 Temmuz 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya30°C
  • Ankara28°C

DOĞUM GÜNÜNÜZDE İNDİRİM ÇEKİ

Doğum gününüzde en lezzetli armağan yemeksepeti.com'dan

DOĞUM GÜNÜNÜZDE İNDİRİM ÇEKİ

20 Ekim 2009 / 14:47

TURİZMİN SESİ
Yemeksepeti.com üyelerinin doğum günlerini unutmuyor ve özel indirim çekleriyle kutluyor. Ayrıca yeni üyeler de yemeksepeti.com'dan hoş geldiniz armağanı olarak özel indirim çekleri kazanıyor. Yemeksepeti.com son bir yıl içinde yeni üyelerine 100.000 ve doğum günlerinde ise 350.000'den fazla indirim çeki armağan etmiş bulunuyor. İndirim çekleri %10-20 arasında avantaj sunuyor ve kampanyaya katılan restoranlarda kullanılabiliyor.

Ülkemizin ilk ve en gelişmiş online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com, özel günlerde gönderdiği indirim çekleriyle kullanıcılarına sürpriz fırsatlar sunuyor. Üyelerinin doğum günlerini özel indirim çekleriyle kutlayan yemeksepeti.com, bu çerçevede son bir yıl içinde 350.000'in üzerinde indirim çeki göndermiş bulunuyor. Yemeksepeti.com, siteye yeni üye olan kullanıcılarını da unutmuyor ve onlara da indirim çekleriyle hoş geldin diyor. Böylece yeni üyeler, bulundukları bölgede kampanyaya katılan restoranlar olduğu takdirde sürpriz avantajlar elde ediyorlar. Son bir yıl içinde yeni üyelere yaklaşık 100.000 indirim çeki gönderilmiş bulunuyor. Kampanyaya katılan restoranlarda geçerli olan ve oranları %10-%20 arasında değişen indirim çekleri yemeksepeti.com üyelerinden büyük ilgi görüyor. 15 gün boyunca geçerliliğini koruyan indirim çekleri, yemeksepeti.com kullanıcılarına ortalama olarak 4-5 farklı restorandan avantajlar ulaştırıyor.

Yemeksepeti.com kullanıcıları Türk ve dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerini kolayca ve hiçbir ek ücret ödemeden sipariş verebiliyorlar. Üstelik de restoranların yalnızca yemeksepeti.com'a özel hazırladığı kampanyalardan yararlanma fırsatına da sahipler. Türk ve dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerinin sipariş verilebildiği yemeksepeti.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Denizli, Konya ve Kıbrıs'ta hizmet veriyor. 11 büyük il ve Kıbrıs'ta 610 binden fazla kayıtlı kullanıcısı bulunan yemeksepeti.com, 3.500'e yakın restorandan binlerce farklı çeşitte yemek alternatifi sunuyor. Yemek ve menülerin fiyatlarını ayrıntılı olarak inceleyebilme fırsatı sunan yemeksepeti.com , hem Türkçe hem de İngilizce olarak hizmet sunuyor.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.