22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DOLULUK ORANI YÜZDE 80'NİN ÜZERİNDE

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Bilgiseven, ramazan ayı geldiğinde doluluk oranlarında dalgalanma gerçekleşirken bu yıl doluluk oranlarında çarpıcı bir dalgalanma olmadığını açıkladı

DOLULUK ORANI YÜZDE 80'NİN ÜZERİNDE

29 Ağustos 2010 / 09:52

TURİZMİN SESİ


Metro Turizm olarak bu yıl geçen yılki ramazan ayını göz önünde tutararak sefer sayılarını ve saatlerini düzenlediklerini kaydeden Bilgiseven “Bu nedenle doluluk oranımızı belli bir ölçüde korumayı başarıyoruz. Ramazan ayında dalgalanma yaşanıyor olsa da şu an doluluk oranlarımız yüzde 80'lerin üzerinde gerçekleşiyor,” dedi.

Bilgiseven, hedeflerinin müşterilere konforlu ve güvenli bir yolculuk sağlarken onların beklenti ve taleplerini karşılayabilmek olduğunu bildirdi ve ramazan ayında oruçlu olan yolcuları düşünerek iftar ve sahur saatine denk gelen seferlerde yolculara özel lezzetler ikram ettiklerini anlattı.
Doğal olarak ramazan ayında tatil yörelerine düzenlenen seferlere talepte azalma gözlendiğini ancak geçmişteki ramazan aylarına göre daha yüksek talep olduğunu bildiren Bilgiseven,  “Oran olarak çarpıcı bir değişiklik gözlemlemiyoruz ancak yoğunluk saat dilimlerine göre farklılaştı. Yolcularımız seyahatlerini genellikle iftar ve sahur saatlerine göre ayarlıyor ya da uzun yolculuklarda iftar saatinde nerede olacaklarını bilmek istiyorlar. Bazı yolcularımız iftar saatinde mola verilen tesislere göre tercihlerine yön veriyor. Biz de yolcularımızın tüm taleplerini değerlendirerek sefer saatlerinde, mola yerlerinde ve sefer sayılarında gerekli düzenlemeleri yapıyoruz.”

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.