26 Ekim 2024
  • İzmir21°C
  • İstanbul19°C
  • Antalya25°C
  • Ankara18°C

DREAM HILL'DE TOPLUMSAL SORUMLULUK

Dream Hill Business Deluxe Hotel; Maltepe Belediyesi'nin Cumhuriyet Eğitim Projesi yıl sonu etkinlik organizasyonunu üstlenerek, eğitim alanındaki sosyal sorumluluk projesine tam destek verdi

DREAM HILL'DE TOPLUMSAL SORUMLULUK

17 Haziran 2010 / 15:35

TURİZMİN SESİ
Dream Hill Business Deluxe Hotel'de gerçeklestirilen etkinliğe, Maltepe Belediyesi Baskanı Prof.Dr.Mustafa Zengin ve tüm proje yetkilileri de katıldı. NTV eğitim programları yapımcısı Sn.Sadık Gültekin “eğitim ve kariyer” olanakları ile ilgili konusmasıyla geceye renk kattı. Bu etkinlik ile tüm öğrenciler yoğun geçen eğitim yılının ardından yorgunluklarını ve sınavlara hazırlanmanın stresini attılar.

Dream Hill Business Deluxe Hotel Yönetim Kurulu Baskanı Sn.Azmi Oktay; “Maltepe Belediyesi'nin eğitimde fırsat esitsizliğini ortadan kaldırmak için maddi durumu yoksun olan öğrencileri sınava hazırlamak üzere hayata geçirdiği Cumhuriyet Eğitim Projesi'ne destek vermenin haklı gururunu yasadıklarını” ifade etti.

Dream Hill Business deluxe Hotel Hakkında
Dreamhill Business Deluxe Hotel; çoğunluğu deniz manzaralı 136 oda, 7 toplantı salonu, 2 restaurant, çok amaçlı Roof ve Spa alanı ile Anadolu yakasındaki yeni adresiniz.!

İstanbul İdealtepe'de bulunan Dreamhill; 5 yıldız standartlarında Business Deluxe bir otel olup; Sabiha Gökçen Havalimanına 22 km. uzaklıkta, E-5'e 1 Km, Sahil yoluna 500 mt. mesafededir.

Dreamhill Business Deluxe Hotel; aldığı TÜV - İSO 9001 Kalite Kontrolü ve Belgelendirmesi ve TÜV – HACCP Gıda Güvenliği ve Hijyen Yönetim Sistemi sertifikaları kapsamında hizmet kalitesi sunan İstanbul Anadolu Yakası'ndaki ilk otel olma özelliğini de tasımaktadır.

Genis, ferah ve donanımlı odaların yanı sıra 10 kisiden 500 kisiye kadar toplantılarınızı gerçeklestirebileceğiniz teknik altyapıya sahip 7 adet toplantı salonu bulunmaktadır. Muhtesem adalar manzaralı Büyükada Balo Salonu ise Anadolu yakası için düğün, nisan ve tüm özel organizasyonlarınızın vazgeçilmez adresi…

Konforlu ve rahat oturma grupları ile kendinizi evinizin rahatlığında hissedeceğiniz Dreamhill Bistro ve Marmara Restaurant'ta, Dünya ve Türk mutfağının essiz lezzetlerini tadabilir, en üst katta yer alan Kaptan Bar'da ise yoğun geçen bir günün ardından hafif aperatifler ile günesin batısını seyredebilirsiniz.

Anadolu Yakası'nın yeni bulusma adresi Dreamhill Hotel'de sizleri de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.