18 Ekim 2024
  • İzmir21°C
  • İstanbul19°C
  • Antalya25°C
  • Ankara18°C

DÜĞÜNLERİN İDEAL MEKANI

The Marmaralar'da düğün paketleri çiftlerin beklentileri doğrultusunda dünya trendleri uygulanarak hazırlanıyor

DÜĞÜNLERİN İDEAL MEKANI

18 Şubat 2011 / 17:25

TURİZMİN SESİ
Manzarası, servisi ve mutfağıyla düğünler için ideal mekan olan The Marmaralar'ın düğün paketinde nedimeden ziyafet yetkilisine kadar damat ve gelinler için tüm hizmetler yer alıyor. Dünyanın en seçkin otellerine verilen “Five Star Diamond Award” ödülüne sahip, dünyanın en iyi butik otellerinden biri olarak tanınan The Marmara Bodrum, yıl boyunca romantik ve eğlenceli düğünlere ev sahipliği yapıyor. Yaz aylarında olduğu gibi kışın da çiftlerin tercih ettiği The Marmara Bodrum'da çiftlerin beklentileri doğrultusunda dünyadaki düğün trendleri uygulanarak düğün organizasyonları gerçekleştiriliyor.

The Marmara Bodrum'da gün batımında nikâh kokteyli
Servisi ve mutfağıyla düğünler için ideal bir mekân olan The Marmara Bodrum'un düğün paketinde, The Marmara Tuti Light House'un Bodrum Kalesi'ni ve Kos Adası'nı panoramik seyredebileceğiniz manzarası ile gün batımında bir saat süren nikah kokteyli de yer alıyor. Çiftlerin ve konukların tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde planlanan The Marmara Bodrum, düğün paketinde yer alan hizmetler; özel araç ile havalimanı-otel transferi, çifte özel hazırlanan balayı odasında bir gece konaklama, kuaför hizmeti, davetli anı defteri ve karşılama servisi, masa ve sandalye süslemesi, havuz başında özel sunumlu düğün yemeği, dj performansı veya canlı müzik, fotoğraf ve video çekimi, düğün pastası, pasta kesiminde şampanya sunumu, havai fişek gösterisi. Bodrum düğünlerinin gece ile buluşan saatleri gelinlik ve damatlık yerine beyaz bikini ve mayo ile havuz içinde devam eder.
Bilgi için: The Marmara Bodrum 0 252 313 81 30

Esma Sultan Yalısı'nda özel nedime ve köşkte hazırlanma odası
Evlilik hazırlığı yapan çiftlere profesyonel danışmanlık hizmeti sunan The Marmara Esma Sultan Yalısı'nda gelin ve damadın talepleri ile organizasyon öncesinde ve sırasında bire bir ilgilenen ziyafet satış yetkilisi hizmet veriyor. Tarihi dokusunda konuklarını, boğaza karşı geçmişe doğru yolculuğa çıkaran Esma Sultan Yalısı'nda damat ve geline düğün günü yardımcı nedime (butler service style) eşlik ediyor. The Marmara Esma Sultan yalısı düğün paketinde; yalının exclusive olarak kullanımı. 4 course menü, düğün pastası, gelin ve damat için yalının bahçesindeki köşkte özel hazırlanma odaları, düğün gecesi The Marmara Taksim balayı suitinde ücretsiz konaklama yer alıyor.

Yabancı gelin ve damatların da bir numaralı tercihi
The Marmara Esma Sultan, yerli-yabancı çok sayıda ünlü ismin de dünya evine girmek için tercih ettiği mekanların başında geliyor. The Marmara mutfağının farklı ve seçkin lezzetlerini sunan The Marmara Esma Sultan Yalısı'nın davet, konser, organizasyon için de kullanılan iç mekanı 336 kişilik yemek, 600 kişilik kokteyl ve 350 kişilik kokteyl prolonge kapasitesine sahip. Marmara Esma Sultan, boğaza nazır yemyeşil bahçesi, denizden gelişe imkan tanıyan iskelesi, açık mekanda 1000 kişilik oturma düzeni ve 3000 kişilik kokteyl kapasitesi ile yaz davetlerinin de ayrıcalıklı mekanlarından.
Bilgi için: The Marmara Esma Sultan Yalısı 0 212 251 46 96
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.