22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DÜNYA FİNANASÇILAR İSTANBUL’DA

Dünya havacılığının dev ismi Boeing, finans piyasalarındaki gelişmeler ve yatırımcıların uçak finansmanına artan ilgisi doğrultusunda İstanbul'da düzenlediği bir konferansta, finans sektörünün önde gelen temsilcilerini ağırladı

DÜNYA FİNANASÇILAR İSTANBUL’DA

21 Nisan 2010 / 13:00

TURİZMİN SESİ


Boeing'in finansman birimi Boeing Capital Corporation tarafından gerçekleştirilen konferansa, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'dan banka ve yatırım şirketlerini temsilen, 40'a yakın üst düzey finansçı katıldı. Boeing'in bu yıl 5.'sini düzenlediği ve bugüne kadarki en geniş katılımın gerçekleştiği konferansta, uçak finansmanı alanındaki değişen dinamikler, havayolu şirketlerinin uçak yatırımları, mevcut küresel uçak pazarıyla ilgili detaylı bilgiler verildi. Konferansa katılan Boeing Ticari Uçaklar'ın üst düzey yöneticileri, şirketin dünya ticari havacılığının geleceğine yönelik tahmin ve öngörülerini içeren pazar araştırmalarıyla, Boeing'in mevcut modellerinin teknik ve ekonomik özellikleri hakkında sunumlar gerçekleştirdi.

Finans çevrelerinin ticari havacılık endüstrisini daha yakından tanımasına olanak sağlayan etkinlikte, Boeing'in müşterileri adına bu yıl ilk kez, Türkiye'nin bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları'nın temsilcileri de yer alarak, şirketin uçak finansmanı ve değerlendirmesine yönelik görüşlerini paylaştı. Konferans hakkında bilgi veren Boeing Capital Ortadoğu, Afrika ve Hindistan Genel Müdürü John Matthews, “Bu yıl İstanbul'da gerçekleştirdiğimiz havayolu planlama semineri, yıllık yatırımcı konferansları ve finansçılarla bir araya geldiğimiz daha küçük çaplı yuvarlak masa toplantıları, bölgede uçak finansmanına gösterilen ilginin artmasına yardımcı oluyor.

Avrupa'yla Ortadoğu ve Orta Asya arasında tarihi bir köprü konumunda bulunan İstanbul, konferansa ilginin artmasında önemli bir rol oynadı. Boeing olarak, bölgesel ve küresel yatırım açısından her geçen gün daha fazla önem kazanan uçak finansmanı konusunda, finans profesyonellerinin Boeing'in programına gösterdiği ilgiden son derece memnunuz.” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.