22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DÜNYA İŞ FORUMU BİLGİ’DE

Bill Clinton, Starbucks CEO'su Howard Schultz, General Electric CEO'su Jack Welch, Seth Godin ve Malcolm Gladwell'in konuşmacı olarak katılacağı Dünya İş Forumu 5-6 Ekim'de online yayınla BİLGİ'de!

DÜNYA İŞ FORUMU BİLGİ’DE

05 Ekim 2011 / 09:21

TURİZMİN SESİ


ABD'nin New York şehrinde 5-6 Ekim tarihlerinde dünyanın en büyük iş insanlarını bir araya getirecek olan Dünya İş Forumu İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde canlı olarak yayınlanacak. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin üye olduğu Laureate İnternational Universities'in anlaşması ile sadece BİLGİ öğrencileri Dünya İş Forumu'nu canlı olarak izleyip, online ortamda soru sorabilecekler.

Ücretli olarak izlenebilen forumu BİLGİ öğrencileri ve öğretim üyeleri tarafından hiçbir ücret ödemeden Santral Kampüsü'nde kurulacak olan dev ekranda takip edebilecekler ve Twitter ve Facebook üzerinden soru sorabilecekler. Bill Clinton, Starbucks CEO'su Howard Schultz, General Electric CEO'su Jack Welch, Seth Godin ve Malcolm Gladwell Dünya İş Forumu'nda konuşmacı olarak yer alacak. Etkinliği sadece İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencileri izleyebilecek.

http://www.facebook.com/istanbulbilgiuniversitesi  
http://twitter.com/bilgiofficial  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.