22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DÜNYA KUPASI KARİYER FIRSATI SUNUYOR

Tüm dünyanın dört gözle beklediği dünya kupası heyecanı kariyer fırsatına dönüşüyor

DÜNYA KUPASI KARİYER FIRSATI SUNUYOR

08 Haziran 2010 / 15:26

TURİZMİN SESİ


Yurtdışı İngilizce kursları, yaz aylarında yaz okulları ile büyük ilgi görür. Yurtdışı eğitim kurumları farklı farklı seçenekleri sunarlar. Ancak bu yıl bir tanesi öyle bir fırsat sunuyor ki, oldukça ilgi göreceğe benzer. Güney Afrika'da yazın hem tatil yapmak hem dünya kupasını izlemek hem safariye katılmak hem de İngilizce öğrenmek mümkün.

Global Vizyon Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı'nın geliştirdiği bu ilginç kampanya Dünya Kupasını kaçırmak istemeyen sınırlı sayıda kişiyi kapsayacak. Genel yoğun İngilizce kurslarının yanı sıra, İelts, Cambridge ve Toefl sınavlarına hazırlananlar, işadamları, 50 yaş üzeri kişiler için özel ve çok farklı kurslar mevcut. Golf, tarih, şarap gibi özel ilgi alanlarına yönelik İngilizce kursları da veriliyor.

Ayrıca kurs süresince Güney Afrika'da Dünya Kupası atmosferini solumanın dışında balinaları izlemek, dağda bisiklet turu yapmak, penguenleri seyretmek ve Safariye çıkmak gibi çok özel aktivite seçenekleriniz de mevcut. Üstelik Türkiye'den eğitim amaçlı gidecek kişiler Güney Afrika'da 30 güne kadar vizesiz olarak kalabiliyorlar. Yani vize derdi de yok.

Güney Afrika 2010 dünya kupası maçlarına yetişmek için son sürat çalışıyor. Eğer siz de bir futbol fanatiğiyseniz Global Vizyon'un sunduğu İngiltere, Almanya, Portekiz gibi dünyanın en önemli takımlarının maç yapacağı ve yarı final oynanacak Port Elizabeth Stadyumunda 3 kişiye verilecek maç bileti kazanma şansına sahip olabilirsiniz. Maç bileti kazanamasanız bile Güney Afrika'nın dünya kupasında karnavala çevrilecek sokaklarında günboyu 'Dünya Kupasını' yerinde yaşama coşkusuna, heyecanına sahip olabilir ve aynı zamanda İngilizce öğrenebilirsiniz.

(4 hafta dil kursu ücreti+4 hafta konaklama+uçak bileti+ Port Elizabeth'de Dünya Kupası maçına bilet: 2000 Euro)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.