22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DÜNYA MUTFAĞI CONCORDE DE LUXE’TE

Turizmin gözde merkezi Antalya Lara sahilindeki Concorde De Luxe Resort Hotel, misafirlerine özel lezzetleri, huzur dolu atmosferi eşliğinde sunuyor.

DÜNYA MUTFAĞI CONCORDE DE LUXE’TE

18 Mayıs 2010 / 18:46

TURİZMİN SESİ


DÜNYA Mutfağı'nın en leziz tatlarını usta ekibiyle misafirlerine sunan Concorde De Luxe Resort Hotel'de muhteşem yemeklerle tatil keyfinizi pekiştireceksiniz. Concorde De Luxe Resort, birbirinden deneyimli aşçıların muhteşem sunumlarıyla şekillenen mönü ve açık büfe alternatifleriyle, tüm misafirlerine nefis lezzetlerin keyfini yaşatıyor. Sıcak bir atmosfer, doyulmaz manzara, muhteşem yemekler ve kaliteli bir hizmet ile tatilinizi geçirmek için, rotanızı Concorde De Luxe Resort Hotel'e çevirmekte geç kalmayın.

Concorde De Luxe Resort Hotel, uçak şeklindeki özel mimarisi, konforlu odaları, ruhunuzu arındırabileceğiniz Carpe Diem Spa Merkezi ve İtalyan Mutfağı'ndan en seçkin lezzetleri sunan Da Vinci A'la Cart Restoran'ı, Türk Mutfağı'nın geleneksel tatlarını bulabileceğiniz Dafne Restoran'ı, Uzakdoğu'nun büyüsünü ve gizemini hizmetinize sunan Asiana A'la Cart Restoran'ı, sevdiklerinizle birlikte ızgara et ve şarap eşliğinde mükemmel vakit geçireceğiniz Vinario Wine Bar ve Steak House'ı, Akdeniz'in muhteşem manzarası ile deniz ürünlerini tadabileceğiniz Poseidon A'la Cart Restoran'ı ve birçok alternatifi ile hafta sonu kaçamaklarınızda da sizleri yalnız bırakmıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.