22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

“DÜNYA SAATİ”NE IŞIKLI DESTEK

The Marmara Hotels "Dünya Saati" (Earth Hour) hareketine İstanbul, Bodrum, Antalya ve Manhattan'da bulunan tüm otelleriyle destek veriyor

“DÜNYA SAATİ”NE IŞIKLI DESTEK

24 Mart 2011 / 17:04

TURİZMİN SESİ
The Marmara Hotels & Residences, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde tüm dünyada küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen "Dünya Saati" (Earth Hour) hareketine İstanbul, Bodrum, Antalya ve Manhattan'da bulunan tüm otelleriyle destek veriyor.
Dünya Saati Kampanyası bu yıl, değişime ayak uyduruyor… Kampanya çerçevesinde, sürdürülebilir bir gelecek için bir saatin ötesinde neler yapılabileceğinin tartışılacağı bir zemin oluşturuluyor. Tüm dünyada bir milyon şehrin ve bir milyar insanın katılması beklenen Dünya Saati Kampanyası'nın, ülkemizde de yoğun bir katılımla gerçekleştirilmesi için çalışılıyor.

İlk kez Mart 2007'de Avustralya Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde Sydney kentinde başlatılan ve bu yıl 26 Mart 2011'de 20.30 ile 21.30 saatleri arasında gerçekleşecek Dünya Saati Kampanyası kapsamında The Marmara Hotels & Residences, sürdürülebilir bir gelecek için tüm otellerinde ışıklarını söndürüyor. Misafirlerinin de desteğiyle çeşitli bölümlerinde ışıklarını bir saat süreyle kapatarak küresel harekete katılan sektörünün öncü kuruluşlarından The Marmara Hotels&Residences, “Dünya Saati” uygulamasına destek vererek misafirlerinin ve diğer tüm paydaşlarının çevre farkındalığını arttırmayı hedefliyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.