22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DÜNYA TURU YAPMAK İÇİN 3 SAAT YETER

Karadeniz’den Pasifik Okyanusu’na uzanan tematik alanları ve dünyanın akciğeri olan Amazon Yağmur Ormanı ile İstanbul Akvaryum, herkesi 3 saatte devri aleme bekliyor

Dünya turu yapmak için 3 saat yeter

19 Aralık 2014 / 10:59

TURİZMİN SESİ

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, 1,2 kilometrelik gezi güzergahı üzerinde yer alan Karadeniz, İstanbul Boğazı, Marmara, Çanakkale Boğazı, Ege, Süveyş Kanalı, Kızıl Deniz, Küresel Isınma, Akdeniz, Cebelitarık, Doğu Atlantik (Batık Gemi), Orta Atlantik, Batı Atlantik, Panama Kanalı, Pasifik ve Nautilius (Denizaltı) alanları ile herkesi 3 saatlik konsantre dünya turuna davet ediyor. Coğrafik bir rotaya göre dünyadaki tüm denizlerin temalandırmasının yapıldığı İstanbul Akvaryum’da, içerisinde dev canlı bitkilerin ve şelalelerin yer aldığı gerçek bir Amazon Yağmur Ormanı da bulunuyor. 
 
istanbul-akvaryum,-pasifik-okyanusu,karadeniz,amazon-yagmur-ormani,4.jpg
 
Dünyanın en zehirli balıklarından biri olan taş balığını, korku filmleriyle nam salmış meşhur köpekbalıkları ve piranaları,  kemirgen ailesinin en irisi olan kapibaraları, 2,5 metrelik tehlikeli anakondayı ve daha birçok ilginç türü görebileceğiniz İstanbul Akvaryum, hafta içi 10.00 – 19.00 hafta sonu ise 10.00 – 20.00 saatleri arasında her yaştan ziyaretçilerini ağırlıyor. İstanbul Akvaryum ayrıca ailecek yapılacak ziyaretlerde kişi sayısına göre indirimler de sunuyor. Tüm dünya denizlerini tek seferde keşfetmek isteyenler İstanbul Akvaryum’a geliyor. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.