22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DÜNYA’NIN EN İYİ DESTİNASYON DÜĞÜN PLANLAYICILARI İSTANBUL’DA!

20-23 Ekim 2021’de Uluslararası Düğün Planlayıcıları Etkinliği Pullman Hotel’de Gerçekleşecek

Dünya’nın en iyi Destinasyon Düğün Planlayıcıları İstanbul’da!

10 Eylül 2021 Cuma 13:52

TURİZMİN SESİ


Dünya’da en iyi potansiyel bütçeye sahip düğün organizatörleri İstanbul’da Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği (IADWP) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 20 Ekim 2021 tarihinde yapılacak olan Uluslararası Destinasyon Düğün Çalıştayı için Türkiye’ye geldiler. IADWP üyeleri, Pullman İstanbul Otel’de bir B2B düzenleyerek, Türkiye’deki düğün turizm firmaları ile bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdi. İstanbul’daki tarihi yerleri, potansiyel düğün mekanlarını ve otelleri gezdiler ve hayran kaldılar.
 
murtaza-kalenderuluslararasi-destinasyon-dugun-profesyonelleri-dernegi-iadwpyalcin-aydinturoyd-baskani-alican-aksutayfun-sancariadwp-baskani-bayan-kitzia-morales.jpg

Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği (IADWP)’nin Avrupa ve Asya’dan Sorumlu Başkanlığını ve aynı zamanda Travelshop Turkey Ceo’luğunu yürüten Murtaza Kalender, “Dünya’nın en geniş ve en etkili düğün derneğini Istanbul’da ağırlıyor olmaktan ve Uluslararası Düğün Çalıştayı’nın 14. sünü İstanbul’a getirerek, düğün sektöründe de ülkemizin hakettiği payını almasına ve turizmin çeşitlenmesine katkı sağlayacaktır” dedi.

 

murtaza-kalenderuluslararasi-destinasyon-dugun-profesyonelleri-dernegi-iadwpyalcin-aydinturoyd-baskani-alican-aksutayfun-sancariadwp-baskani-bayan-kitzia-morales-002.jpg

HEM TURİZMİ 12 AYA YAYACAĞIZ, HEM DE CİDDİ BİR DÖVİZ GİRDİSİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Murtaza Kalender sözlerine şu şekilde devam etti; “Dünya’da hızla büyüyen turizm sektörlerinden birisi olan destinasyon düğün turizmi sektörünün 2019 verilerine göre, 300 milyar dolara yakın ciddi bir pay aldığını görmekteyiz. Düğün turizmi içerisinde, özellikle Asya ve Karayipler Adaları’nın bu pastadan ciddi bir pay aldığı görünmektedir. Biz de tanıtım çalışmalarımızı yaparak, IADWP Derneği’nin etkinliğini ülkemizde gerçekleştirerek ve Destinasyon düğünlerini de ülkemize kazandırarak, hem turizmi 12 aya yayabileceğiz, hem de  ciddi bir döviz girdisine katkı sağlayacağız. Ayrıca, bu düğün etkinliğimizi ülkemizde yapma fırsatı veren IADWP Başkanı Sayın Kitzia Morales’e çok teşekkür ediyorum” dedi.


murtaza-kalenderuluslararasi-destinasyon-dugun-profesyonelleri-dernegi-iadwpyalcin-aydinturoyd-baskani-alican-aksutayfun-sancariadwp-baskani-bayan-kitzia-morales-001.jpg

TÜRKİYE DESTİNASYKN DÜĞÜNLERİ İÇİN CİDDİ ANLAMDA BİR POTANSİYELE SAHİP

IADWP Başkanı Bayan Kitzia Morales ise, Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği (IADWP)’nin Çalıştayı için İstanbul’da olmaktan ve 14. Çalıştayı İstanbul’da gerçekleştirecek olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. İstanbul’a gerçekten çok hayran kaldığını, İstanbul, Kapadokya, Antalya, Bodrum, Fethiye, Kuşadası ve Marmaris bölgelerinde çok iyi Destinasyon Düğünlerinin yapılabileceğini otel ve tesislerin olduğunu ve Türkiye’nin bu anlamda ciddi bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, IADWP’nin Avrupa ve Asya’dan Sorumlu Başkanı Murtaza Kalender ile de birlikte çalışarak tüm destekleri vereceklerini belirtti.
 

DÜNYADA İKİ BOĞAZ İKİ KITAYA AİT TEK ŞEHİR İSTANBUL

İstanbul Turizm Derneği Başkanı Yalçın Aydın ise, “Uluslararası Destinasyon Düğünleri Etkinliğinin Istanbul’da gerçekleşecek olmasından dolayı, çok mutlu olduğunu ve düğün destinasyonlarında Istanbul’un doğru bir adres olduğunu belirterek, Dünya’da iki boğaza ve 2 kıtaya sahip tek şehrin İstanbul olduğunu, boğaza sıfır mekanları ve otelleri ile İstanbul’un lüks markalı otellerini bünyesinde bulunduran ender şehirlerden birisi olduğunu ifade ederek, İstanbul Turizm Derneği olarak tüm gayretleri ile Uluslararası Destinasyon Düğün Çalıştayı’nın İstanbul’da gerçekleşmesini destekleyeceğiz” dedi.
 

TÜRKİYE DÜĞÜM DESTİNASYONU ANLAMINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR BÖLGE

Turizm Otel Yöneticileri Derneği TUROYD Başkanı Alican Aksu ise, “Öncelikle fiziki etkinliklerin Türkiye'de olmasından dolayı çok mutluyum. Çünkü Türkiye'yi gerçekten düğün destinasyonu anlamında da çok önemli bir bölge. Bu tip etkinliklerin bireysel anlamda yapılacağını Murtaza Bey kanıtladı. Bireysel olarak da, ülkemizi düğün geliştirme  anlamında gerçekten bir farklı bir noktaya getirdi ve tanıtıyor. Sadece düğün destinasyonunda değil, ayrıca bir önceki etkinliklerde çok çalıştı. Turizme 16 etkinlik kazandırarak ciddi bir rol oynadı. Kendisine Bu etkinlikte de her türlü yardımı yapacağımızı belirtmek isterim. Tüm katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.
 

murtaza-kalenderuluslararasi-destinasyon-dugun-profesyonelleri-dernegi-iadwpyalcin-aydinturoyd-baskani-alican-aksutayfun-sancariadwp-baskani-bayan-kitzia-morales-003.jpg

20-23 EKİM’DE ULUSLARARASI DÜĞÜN PLANLAYICILARI DERNEĞİ’NİN ETKİNLİĞİNİ OTELİMİZDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Organizasyona evsahipliği yapan Pullman İstanbul Hotel Genel Müdürü Tayfun Sancar; “Öncelikle Uluslararası Düğün Profesyonelleri Derneği'nin 14. Çalıştayı’nı, Otelimizde ağırlayacak olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Şu anda Düğün Çalıştayı’nın ön provasını yapıyoruz. 20-23 Ekim 2021 tarihinde Uluslararası Düğün Profesyonelleri Derneği’nin etkinliğini gerçekleştireceğiz. An itibariyle, şu an gelen rezervasyonlardan gördüğümüz gibi, 250'ye yakın düğün planlayıcısı Otelimizde konaklayacak. Bizler de Uluslararası Düğün Profesyonelleri Derneği’ne ve Murtaza Kalender’e elimizden geldiğince bütün gayretlerimiz ile yardımcı olacağız. Ülkemizin bu tip platformlarda daha iyi yer alarak, Türkiye'nin de Düğün Organizasyonlarından,Turizmde hak ettiği payı alacağına inanıyorum. Katılımlarından dolayı tüm düğün planlayıcılarına ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.