22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DÜŞLERİNİZDEKİ DÜĞÜN MARTI ISTANBUL HOTEL’DE

Martı Istanbul Hotel, oturma düzeninde 230 kişi, kokteyl düzeninde 350 kişi kapasiteli Balo Salonu ve açık alanda oturma düzeninde 180 kişi kapasiteli muhteşem manzaralı terası ile eksiksiz ve şık bir düğünün tüm detaylarıyla çiftlerin yanında

Düşlerinizdeki düğün Martı Istanbul Hotel’de

17 Mayıs 2015 / 08:54

TURİZMİN SESİ

Zarafet ve şıklığın adresi Martı Istanbul Hotel, masalsı düğünlere ev sahipliği yapıyor. Martı Istanbul Hotel, özel olarak dekore edilmiş salonlarında ve eşsiz manzaraya sahip terasında, kokteylden yemekli davetlere uzanan farklı ve görkemli düğün alternatifleri sunuyor. Lezzetli menülere sahip restoranlarından geniş toplantı salonlarına kadar her türlü lüks hizmeti sunan Martı İstanbul Hotel , çiftlerin hayallerini gerçekleştirmek adına, hazırlanacak menülerden düğünlerinin en ince detaylarına kadar tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. 
 
Gelin ve Damat’lara Müjde!
İhtişamlı gelinliklerini özgüvenle taşıyabilmeleri için; ünlü tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu tarafından tasarlanan, Martı İstanbul Hotel’in 11. Katında konumlanmış Martı Wellness& Spa’da zindelik verici bakımlar eşliğinde en özel gecelerine kusursuz olarak hazırlanabilecekler. Gelinler örf ve adetlerine bağlı bir eğlence düşlüyorsa dostları ile Türk ve Roma Hamamlarında unutulmaz “Gelin Hamamı” ritüelini gerçekleştirip unutmayacakları bir bakım günü düzenleyebilirler. 
 
Damatlar ise İstanbul’a kuşbakışı bakan muhteşem terasta  jakuzi  keyfi ile taçlanan unutulmaz bekarlığa veda partileri organize edebilirler. Ayrıca çiftler hamamlı suitlerde balayının keyfini çıkarabilirler. Martı Istanbul Hotel, usta şeflerin çiftlere özel oluşturacağı birbirinden leziz menüler, eşsiz müzik repertuarı ve kaliteli servisi ile evlenecek çiftlere dopdolu bir düğün yaşatıyor. 5 yıldızlı otel konforunda evlenmek isteyen ancak bütçesini aşmak isteyenlere de bir haberimiz var.  2 saatlik pasta & limitsiz meşrubat veya pasta & köpüklü şaraptan oluşan nikah paketi kişi başı kdv dahil sadece 45 tl.
 
Ayrıntılı Bilgi için: 
Adres: Martı Istanbul Hotel/ Abdülhak Hamit Cad. Taksim Tel: 0212 987 40 00 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.