22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

EĞİTİM İLE HİZMETTE KALİTE

Okan Üniversitesi ve Su Entertainment Group Ortaklığı ile ''DINING ACADEMY'' Eğitim Hayatına Başlıyor!

EĞİTİM İLE HİZMETTE KALİTE

20 Ekim 2010 / 17:57

TURİZMİN SESİ
Okan Üniversitesi ve Su Entertainment Group, yeni eğitim döneminde hizmet sektörüne tam donanımlı ve kaliteli eleman yetiştirmek için benzersiz bir projeye imza attı. Yapılan protokol anlaşmasına göre Dining Academy'ye kayıt olan Okan Üniversitesi öğrencileri, teorik derslere ek olarak pratik çalışmalarını Suada Club / GALATASARAY ADASI'nda gerçekleştirme fırsatını yakalıyor. Bu eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcı öğrencilere ise Su Entertainment Group bünyesinde iş garantisi sunuluyor.

Teori ile pratiği eğitimde biraraya getiren Türkiye'nin en genç ve dinamik üniversitesi Okan Üniversitesi, kendi sektöründe kaliteli hizmeti kendine ilke edinen Su Entertainment Group ile işbirliğine giderek sektörde eksikliği hissedilen tam donanımlı eleman eğitimi için 15 Kasım'da başlayacak 'Dining Academy' eğitimleri için biraraya geldi.

Dining Academy eğitimleri boyunca, öğrenciler teorik dersleri hafta içi her gün Okan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde alacak. Pratik çalışmalar ise Cumartesi ve Pazar günleri Suada Club / Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilecek.

Dining Academy eğitim programı kapsamında eğitimler, dört ana bölüm altında öğrencilere sunulacak. Mutfak Sanatları, Servis Sanatları, Bar Yönetimi ve İşletme Yönetimi Eğitim Programları olarak belirlenen her bölüme en fazla 25 öğrenci katılacabilecek.

Okan Üniversitesi'nde gerçekleşecek olan teorik derslerin yanı sıra, her biri alanında profesyonel Su Entertainment Group eğitmenleri, öğrencilere Suada Club / GALATASARAY ADASI'nda uygulamalı dersler verecek. Dining Academy öğrencileri bu sayede Suada Club / Galatasaray Adası'nda bünyesindeki tüm işletmelerde, teorik alanlarda öğrendikleri bilgileri pratikte uygulayabilme şansını yakalayacaklar.

Dining Academy eğitim programında yer alan her bir bölüm için teorik eğitim 24 saat sürerken, Suada Club / GALATASARAY ADASI'nda gerçekleşecek olan pratik eğitimlerle birlikte her bir bölümde toplam 72 saat eğitim verilmiş olacak. Dining Academy eğitim programı sonunda yapılacak sınavda başarılı olan öğrencilere ise başarı sertifikasının yanı sıra Su Entertainment Group tarafından iş garantisi sunulacak.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.