22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

EĞLENCENİN KALBİ ATRAX FUARINDA ATACAK

Dünya'nın bin bir çeşit eğlencesi İstanbul Atrax Fuarında bir araya geliyor

EĞLENCENİN KALBİ ATRAX FUARINDA ATACAK

11 Temmuz 2012 / 14:54

TURİZMİN SESİ


Eğlence ve aktivite endüstrisi fuarı Atrax 2012, 6-9 Aralık 2012 tarihinde İstanbul Yeşilköy Fuar Merkezi'nde görücüye çıkıyor. Yurtiçi ve yurtdışından yoğun katılımın olacağı fuarda birbirinden farklı ve ilgi çekici aktivite ve ürünler meraklılarını karşılayacak. Tureks Fuarcılık tarafından hazırlanan ve düzenlenen Eğlence ve Aktivite Endüstrisi Fuarı Atrax 2012,eğlence sektörüne farklı bir soluk getirecek.
Atrax 2012, 6-9 Aralık 2012 tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi'nde yoğun katılımcı kitlesiyle buluşacak. Fuar ile ilgili tüm hazırlıklar tam hız devam ederken, her geçen gün fuara olan ilgi ve talepte artıyor.

Yeni ve Alternatif Bir Yaklaşım: Atrax Fuarı
Türkiye ve İstanbul'un önemli sektörlerinden biri olan eğlence sektörünün yeni yüzü ve alternatif yaklaşımı olacak olan Atrax 2012'ye Dünya'nın birçok yerinden katılımcı yağıyor. Fuarda; İtalya, Hollanda, Kanada, Filipinler, İspanya, Mısır, Hindistan, Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Kore, Taiwan'dan seçkin şirketler ve iş adamları bulunurken aynı zamanda yurtiçinden de başarılı ve kaliteli firmalar ile iş adamları yer alacak. Bu yıl fuarın ana teması “Tema Parklar” olacak. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde başlayan veya planlanan tema parklar için bu fuar referans niteliği taşıyor. Tema park konusunda ürün ve hizmet sunan uluslar arası firmalar fuarda birçok alternatif ürün ve hizmet sunacak.

Birbirinden ilginç ürün ve hizmetler Atrax 2012'de
Atrax fuarında eğlence alanında yeni ürün ve teknolojiler görenleri çok şaşırtacak. 7 D sinema sistemlerinden, bilgisayarlı simulasyon oyunlarına, hız treni, dönme dolap, aqua parklar, park bahçe oyun grupları, macera oyun alanları, akvaryum, dinlenme alanları, fıskiye gösterileri, lazer şovlara kadar birçok farklı eğlence ve aktivite sergilenecek. Yeni ve enerjik yapısıyla dikkat çekecek ve ilgiyi toplayacak olan fuarda çeşitli aktivite ve organizasyonlarda yer alacak. Atrax 2012, Türk yatırımcısını küresel platformda yeni iş fırsatlarıyla buluşturup yeni iş ortaklıkları ve bağlantıların kurulmasına katkıda bulunacak. Atrax 2012 herkesi eğlenceye davet ediyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.