23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

EKO OKUL PROGRAMI

Club Nena, Eko-okul programı kapsamında bölgede sponsoru olduğu Kızılağaç Ünal Akpınar İlköğretim Okulu ile birlikte çocuklara çevre bilincini aşılamak amacıyla ortak çalışmalarına devam ediyor

EKO OKUL PROGRAMI

04 Kasım 2011 / 08:19

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-MANAVGAT


Manavgat- Kızılağaç Ünal Akpınar İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri Club Nena'nın iyi çevre uygulamalarını yerinde görmek ve öğrenmek amacıyla otelde bir gezi yaptılar. Okul anasınıfı öğretmeni Sultan Akgül ve Club Nena Kalite Yönetim Müdürü Nebi Gökırmaklı eşliğinde önce kahvaltı yapan çocuklar, ardından sahile gelerek mavi bayrak panosu önünde konu hakkında bilgilendirildiler. Club Nena köpek barınma evi, Caretta caretta yaşam alanları, geri dönüşüm kutuları, atık pil istasyonları, tehlikeli atık deposu, mini club oyun parkı ve Club Nena meyve bahçesini gezen çocuklar ardından kendileri için hazırlanan pastayı da afiyetle yediler.

Club Nena Yönetim kurulu Başkanı Nevin Akçelik çocuklar ile tek tek ilgilenirken, “ Mavi Bayrak kapsamında Eko-okulllar projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgede sponsoru olduğumuz Kızılağaç Ünal Akpınar İlköğretim Okulu, Eko-Okul Komitesi ile birlikte çocuklara çevre bilincini aşılamak amacıyla ortak çalışmalarımıza başladık. Çocuklarımıza çevreye duyarlı olmanın önemini ve Club Nena örneğinden hareketle güzel ve temiz bir çevrenin insan sağlığına ve psikolojisine olan etkilerini onların anlayacağı bir dille anlattık. Bundan sonra gerek okulda gerekse de tesisimizde çeşitli aktiviteler ile çocuklarımızın çevreye olan bilinçlerini arttırmak adına üzerimize düşen ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Akçelik ayrıca aile konsepti içinde hareketle dünyanın dört bir yanından çocuğun Club Nena'da tatil yaptığına da dikkat çekerken, gelem misafir çocuklar ile bölgedeki çocuklarında kaynaşması adına çeşitli dönemlerde birliktelik sağlayacak katılımlar da gerçekleştireceklerini söyledi. Akçelik, “ “Dünyanın değişik coğrafi bölgelerinden ve çeşitli kültürlerinden gelen misafir çocuklarımız burada bir kültür çeşitliliği yaratıyor. Kızılağaç Ünal Akpınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin, Club Nena Mini Club aktivitelerine periyodik olarak katılımlarını sağlayarak; hem çevre duyarlığı hem de dil ve kültür konularında kendilerini geliştirmelerine destek olacağız. Bu tür konularda geçmişte olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz büyük bir heyecanla devam edecek” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.