23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

EKO TURİZMDE NENA FARKI

Club Nena Otel'de tatil yapan turistlere tarım gezisi düzenleniyor

EKO TURİZMDE NENA FARKI

30 Temmuz 2012 / 10:35

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-MANAVGAT


Otele ait olan ''Club Nena Nadir Akçelik Tarım Çiftliği''nde iyi tarım uygulaması ile yetiştirilen sebze ve meyveler otelde konaklayan misafirler tarafından dalından koparılıyor.Manavgat Kızılağaç Turizm Merkezinde bulunan Club Nena Otel, kullanacağı tarım ürünlerinin yetiştirilmesi amacıyla otele 1,5 km uzaklıkta yer alan Manavgat Karacalar köyü mevkiinde, 75 dönüm alan üzerinde bulunan ''Club Nena Nadir Akçelik Tarım Çiftliği'' nde tarımsal faaliyetler gerçekleştiriyor.

Club Nena'da tatil yapan yerli yabancı turistlere haftanın belli günlerinde tarım gezisi düzenleniyor. Otele ait olan ''Club Nena Nadir Akçelik Tarım Çiftliği''nde iyi tarım uygulaması ile yetiştirilen sebze ve meyveler otelde konaklayan misafirler tarafından dalından koparılıyor. Halen çiftlikte domatesten, salatalığa, salatalıktan çileğe, çilekten karpuza kadar çok sayıda meyve ve sebze üretimi gerçekleştiriliyor. İyi tarım uygulamaları ile üretilen sebze ve meyveler Club Nena Otelin de ihtiyaçlarını karşılıyor.
Çiftlik, 75 dönüm alan üzerinde yer alırken, çiftlikte su deposu, gübre deposu, ilaç deposu ve bürolardan oluşan modern bir ev bulunuyor.

Konu ile ilgili açıklamalrda bulunan Club Nena Otel Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik, “ Club Nena Otel olarak ''Club Nena Nadir Akçelik Tarım Çiftliği''nde tarımsal faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Burada iyi tarım uygulamaları yaparken, hem istihdam sağlıyor hem de otelimizde tüketeceğimiz sebze ve meyvelerimizi üretiyoruz. Bu arada tarım uygulamalarının gelen konuklarımızın da görmeleri ve bu güzelliği yaşamaları için onlara haftanın belli günlerinde Tarım turları düzenliyoruz. Oldukça ilgi var. Misafirlerimiz hem otelimizde tatil keyfi yaşıyorlar hem de tarım turları ile çiftliğimizde sebze ve meyveleri dalından koparıyorlar” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.