22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

EKOL DRAMA’DAN YAZ OKULU

Özgün müfredatı Ekol Drama Sanat Evi tarafından oluşturulan “YAZ OKULU”, birbirinden keyifli atölye çalışmaları ile 20 Haziran – 26 Ağustos 2011 tarihleri arasında, iki haftalık dönemler halinde Ankara Kolejliler Derneği Tarabya Tesisleri'nde gerçekleştir

EKOL DRAMA’DAN YAZ OKULU

25 Mayıs 2011 / 17:01

TURİZMİN SESİ
“Yaz Okulu” projesinin temel amacı; çocuklarımızın eğlenirken öğrenmelerini sağlamak. Antranörler eşliğinde yüzme dersleri, havuz oyunları ile başlayan günlük program, çeşitli sanat ve bilim atölyeleri ile devam edecek. Çocuklarımıza detayları görebilmeyi, araştırma yapmayı öğretecek olan “Doğa Fotoğrafları” ve “Ormanda Safari” atölyeleri, onlara aynı zamanda doğa bilinci aşılamayı hedefliyor. Ormanda yapacakları çeşitli yarışlar ile de takım ruhunu, yenmeyi ve yenilmeyi öğrenecekler.

“Kilden Heykelim” ve “Tasarım” atölyeleri hem hayal güçlerini geliştirmelerini sağlayacak, hem de bu küçük heykelcikler ve tasarladıkları belki bir ev ya da araba modeli, evlerinde ömür boyu saklanmak üzere güzel birer anı olarak yerlerini alacak.

“İçimdeki Müzik” atölyesi ile en iyi enstrüman olan bedenlerini ve çevrelerindeki materyalleri kullanarak perküsyon yapacak, “Zeka Oyunları” ile eğlenecekler. “Hayaller Atölyesi” nde belki ilk öykü kitaplarını yazarken, “Senaryo ve Film” atölyesinde hikayelerinden yola çıkarak 7. sanatla tanıştıkları muhteşem bir deneyim yaşayacaklar.

Eve hayatınızı kolaylaştıracak bir icat ile dönerlerse, şaşırmayın! “İcatlar Atölyesi” nde, özgür düşünce ve yaratıcılığın ürünü olan icatları atık malzemelerle yapacaklar; ama önce tartışacaklar.

Ressamları ve eserlerini tanıyacakları “Sürrealist Atölye” ve “Portrelerden Yansıyan Işık” atölyelesinde tuvalin karşısına geçme sırası şimdi onlarda… Ekoldrama Sanat Evi bir de yarışma düzenliyor. “Hayalimdeki Yaz Okulu” temalı yazı yarışması, 7-11 yaş arası ilkokul öğrencilerine yönelik. Son başvuru tarihi 20 Mayıs olan yarışmada, dereceye giren ilk üç şanslı çocuk, iki haftalık bir dönemden oluşan yaz okuluna ücretsiz katılım hakkı kazanmış olacak.

Yaz Okulu Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin: Ekol Drama Sanat Evi 0212 237 34 07/ 0212 234 09 93

www.ekoldrama.com  
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.